Berk Hatipoğlu
Öğrenci
Merhaba ben Dev C++ programında kod yazıyorum ve bunu çalıştır dediğimde microsoft defender her seferinde tarama yapıyor ve zaman kaybı yaşanıyor.Bu sorunu nasıl çözebilirim ?
başka çözümü yok mu ?Kapat defenderı
Maalesef . Antivirüs kullanamak zaten saçmalık , kafalarına göre iş yapıyorlar . Bilinçli kullanıciya benziyorsun kapa gitsin . Ben hep kapalı kullandım 0 sıkıntı .başka çözümü yok mu ?
Antivirüs kullanmak gerçekten saçmalık eğer bir de parasız kullanıyorsan. Amaçları güçleri para para para… Güvenlik 0! Elde var 0! Önlerine daha önce hiç gelmemiş bir dosya uzantısı varsa direk virüs diyorlar zaten.Maalesef . Antivirüs kullanamak zaten saçmalık , kafalarına göre iş yapıyorlar . Bilinçli kullanıciya benziyorsun kapa gitsin . Ben hep kapalı kullandım 0 sıkıntı .
bir klasör olarak değil program işlenirken exe dosyası olarak işleniyor program exe dosyasını tarama seçeneğini işaretleyince sorun çözülüyor.defender ın o klasoru taramasını engelleyebilirsiniz.
her ne ise bu çözüm sorununuzu çözecektir.bir klasör olarak değil program işlenirken exe dosyası olarak işleniyor program exe dosyasını tarama seçeneğini işaretleyince sorun çözülüyor.