Desteklemediği Halde 16 mpbs Kullanmak

enocenes

Doçent
Reaksiyon puanı
6
İyi günler arkadaşlar.Bugün ttneti aradım ve sözleşmemizi iptaletmek istediğimi söyledim.Normal olarak neden olduğunu sordular.nterneet hızı yüzünden dedim.Herneyse asıl konuya geçelim benim ödeyeceğim cayma parası ok fazla olduğu için bende çözüm aradım yenisini seçmek yerine.Bana 16 mpbs hız ile 75 gb akk sundular.Bende dedim ki altyapımız bu hızı desteklemiyor.Nasıl yapacağız? Oradaki bayan bana desteklemese bile internet hızını destekleyeceği son hıza kadar kullanabilirsiniz dedi.Benimde kafam karıştı çünkü ben hep desteklemezse daha çok batırır hızı diye biliyordum bu işin aslı nedir yardım edermisiniz 50 tl ye uygun fiyat ben 100 gb akk ile 60 tl ödüyorum.Oradaki bayanın dediği doğrumudur?yorumlarınızı bekliyorum

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Ne kadar desteklerse o kadar kullanırsın o bayanın yaptığı kesinlikle müşteriyi tutmak için.

enocenes

Doçent
Reaksiyon puanı
6
Yani ben 16 mpbs alsam 8 mbit in en yüksek hızına ulaşamıyorum?

Subzero0*

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Sen 16 mbps alırsan yine desteklediği yani 8mbpsye kadar olan kullanırsın indirme hızın 900 kb/sn ile 1.2 mb/sn arasında olur yine.

enocenes

Doçent
Reaksiyon puanı
6
bende hız hiçbizaman öyle olmadı işte alıyım ozaman? hemdaha az para ? belki ozaman altyapı desteklersse 1 sene içinde düzebilirse işime yarar

enocenes

Doçent
Reaksiyon puanı
6
biliyorum biliyorum :) ama sanırım bu kampanyayısatın alacağım cayma parası 180 tl ödeyemem :=)

MaRZoCHi

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Buradaki şikayete yorum yazdım benzer konu için. Fikir verebilir....
https://www.sikayetvar.com/sikayet/detay/2641679/ttnet-veremedigi-hizmetin-ucretini-artiriyor/kctht

Beni de hızı 16mb yapıp, aylık 5 tl daha almak için aradılar.
Telefondaki elemana soruyorum; Zaten 8mb iken 8'i göremiyoruz. Fiber hat değil, eğer 16mb geçersek hangi hızda kullanabileceğiz. "Bilmiyor..." Sallama laflar işte bölgenize göre değişir vs...

Diyelim geçtik ve hiçbir fark yok veya memnun değiliz veya sunduğunuz hızı veremediniz... geri dönebiliyormuyuz...."Evet diyor" garanti mi diyorum. "Ben yapmadım ama arkadaşlar yapıyor" diyor bana kesin bişey söyleyin diyorum yine aynı şeyi söylüyor.

Madem bi şekilde kitleyecen 5TL'yi, bari kesin bişeler söyle de inanalım biz de.

+ Duyduğuma göre tek seferlik, interneti 3 ay dondurma seçeneği varmış. İnterneti açtırırken herşeyi sorup öğreniyorlar. Öğrenci olduğumuzda yazıyor o ellerindeki kağıtta. Madem böyle birşey var arayıp da onu söyleyin. İşin ucunda 60TL'den 180 TL zarar edecekleri için böyle bişeyi söylemeyi geç sitede küçük küçük yazmışlardır. Eminim. Ama iş 5 TL' daha kitlemeye gelince sayısız kez arayabiliyorlar.

Şuanki hızımızda 8mb'e kadar. Yani 8 değil 8'e kadar :) 6'yı geçti mi hiç: Hayır :D.

AKK'da var. Neymiş adaletmiş. Bi açıklamasını yapın bakalım adaletin, aldığınız ücret verdiğiniz ve hizmet ile örtüşüyor mu?..
Haksız yere aldığınız tüm paralar haram olsun.