Desktop Tower Defense - Multiplayer (Çoklu oyuncu)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan byharby
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Hadi SDN haxball oynadığımız gibi çoklu oyuncu Tower Defence oynayalım. Bilmeyenler için örnek resim aşağıda. Minik canavar vurdukça para kazanıyorsunuz , bu para ile sağda görünen çeşitli özellikleri olan savunma kulelerinden kuruyorsunuz. Amaç giriş kapısından gelen canavarları çıkıştan çıkmadan yok etmek. :biggrin:

2kj11f.png

Multiplayer (Çoklu oyuncu) oynamak için;aşağıdaki resimde kırmızı ile işaretlenmiş "multiplayer" yazan yere tıklayıp, rumuz (nick) girip bekleme salonuna gitmek. Orada "crate game" kısmından oyun kurabilir ya da hiçbirşey yapmadan kurulu oyunların üzerine tıklayarak oynamaya başlayabilirsiniz.

10h4xl3.png

byharby rumuzuyla oda kurdum bekliyorum. :cool:

Bağlantı Adresi :lol:

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Ben de :)

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Sevdim ben bu oyunu ama hep ölüyom... stratejim güzel, imkansızlıktan kaybediyorum hep :) Bide kurduğum şeyleri yıkma yok mu yav :confused1:

KenseiTakezo

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Bütün sayfayı kulelerle dolduruyorum yinede geçiyolar :) adamın kurduğu sisteme baktım azcık kuleyle puan kazanıp duruyor herif :)

fraud3

Doçent
Reaksiyon puanı
3
evet, çakallar kalitelisinden kuruyor şimdi çaktım olayı

byharby

Profesör
Reaksiyon puanı
21
Kuleleri güçlendirmek için;
Kurduğunuz kuleyi seçin yeterli paranız varsa eğer sağ tarafta upgrade ( yükseltme) aktif olacaktır. İşte bu şekilde o kuleleri daha güçlü seviyeye çıkartabilirsiniz. Kulelerin çokluğundan daha önemli olan şey ne kadar güçlü olduklarıdır. Kuleler seviye atladıkça yükseltme süreleri de uzayacaktır.

Kuleleri satmak için; kurduğunuz kuleyi seçin, sağda aktif olan "sell" butonuna tıklayın.

Stratejiniz genelde şu olmalıdır. Kuleleri labirent oluşturacak şekilde kurun, böylelikle canavarlar daha uzun yol katetmiş olacaklar, işte bu yüzden daha fazla mermi isabet edebilecek ve ölecekler. :)

_HaMza_

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Kuleleri güçlendirmek için;
Kurduğunuz kuleyi seçin yeterli paranız varsa eğer sağ tarafta upgrade ( yükseltme) aktif olacaktır. İşte bu şekilde o kuleleri daha güçlü seviyeye çıkartabilirsiniz. Kulelerin çokluğundan daha önemli olan şey ne kadar güçlü olduklarıdır. Kuleler seviye atladıkça yükseltme süreleri de uzayacaktır.

Kuleleri satmak için; kurduğunuz kuleyi seçin, sağda aktif olan "sell" butonuna tıklayın.

Stratejiniz genelde şu olmalıdır. Kuleleri labirent oluşturacak şekilde kurun, böylelikle canavarlar daha uzun yol katetmiş olacaklar, işte bu yüzden daha fazla mermi isabet edebilecek ve ölecekler. :)

Labirent taktiği ile 1000 puana kadar geldim :D yükseltme işini yeni buldum ki yenildim tekrar deneyeceğim :D :D hırs yaptım