Desktop - Toplama PC Arıyormda Yardım edin Lütfen. ! !

SwingLove

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sa
Arkadaşlar toplamaya yada desktop kasa arıyorumda bana önere bileceğinz en iyi kasa veya sistem hangisi yazarsanız sevinirim teşekkürler...
Bütçe 1000-1500 arası.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
jDJonjE.png

Daha iyisi toplanamazdı sanırım. Maximum 1500 TL bütçem var derseniz stok fanı çıkarmak zorunda kalacaksınız. Fiyat performans sistemidir. Çoğu oyunlarda ultrada tatmin edici fpsler alırsınız. Ama 8 gb ram olmasını tavsiye ederim bunun içinde bütçe gerekiyor.

SwingLove

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Peki bişe soracam ya,Desktop pcmi almak daha avantajlı yoksa kendimiz toplarsakmı ona göre bende araştırma yapacamda tşkler.
Bide kendim toplarsam garanti işini nasıl haledecem ?
Wepsitenin ismini söyliye bilirmisnz resimdeki

SwingLove

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Daha iyi tavsiye edeceğinz sistemler varsa yazarsanız senirim..

Sercanyayinda

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sağda solda arama ve kulaktan duyma laflarla pc toplatmayın pişman olursunuz yapıcağınız en basit işlem bulunduğunuz yerde en yakın vatan bilgisayar şubesine gidin orada paranıza göre size en uygun makinayı toplatın

SwingLove

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
eyw kardeşm belki söylenecek en güzel şeyi söyledin zaten bende aynısını yapacaktım.Yukarıdaki sistemi başka bi forumda gösterdim tırt dediler bişeye yaramaz felan dediler herkez kendi kafasına göre bişeyler söylüyor.Senin söylediğini yapacaktım bende zaten.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
eyw kardeşm belki söylenecek en güzel şeyi söyledin zaten bende aynısını yapacaktım.Yukarıdaki sistemi başka bi forumda gösterdim tırt dediler bişeye yaramaz felan dediler herkez kendi kafasına göre bişeyler söylüyor.Senin söylediğini yapacaktım bende zaten.

Yukarda verdiğim sisteme tırt diyen adam bilgisayar toplamayı bilmiyordur. Pentiumun bu işlemcisiyle i5 işlemcilerin verimini alabiliyorsunuz. Anakartın biosundan overclock yapmak çok kolay. Stok fan gayet yeterli. Ekran kartıyla çoğu oyunu ultrada tatmin edici ayarlarda oynarsınız. Boşboğazlık yapıp tırt demeyi biliyorlar buyursunlar daha iyisini toplasınlar :)

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Bilgisayarda mekanik harddisk kullandigi surece islemci ram ve ekran karti nin kendi arasindaki islem hizi islemci yonunden cok sorun olmaz. Bundan sebeple yukaridaki sistem tirt mirt olmaz arkadasin hakkkini yeme. Zaten mekanik hdd kadar tikanir sistem. Tek su olabilir. Anakart islemci ile uyumlu degil. Anakart baska bir anakart olursa ramde 8 gb olmak kaydiyla sorun yasamazsiniz.

AkçakocaLı

Profesör
Reaksiyon puanı
95
Arkadaşlar lütfen bütçesi düşük arkadaşlara intel sistem önermeyin.. Tamam ilerdeki sadece işlemci değiştirerek bütün sorunları çözerler fakat Amd sistem önererek daha verimli ve daha ucuz sistem toplanabilir....

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Arkadaşlar lütfen bütçesi düşük arkadaşlara intel sistem önermeyin.. Tamam ilerdeki sadece işlemci değiştirerek bütün sorunları çözerler fakat Amd sistem önererek daha verimli ve daha ucuz sistem toplanabilir....

Pentium G3258, X6 6100 işlemcisini overclock yapılınca ikiye katlıyor. Yapmayıncada 6100'den daha performanslı işlemci Ayrıca AMD'den daha ucuz.