Desire X Alıyorum Kafama Takılan Sorular Var

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan isaac
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

isaac

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Parayı biraz zor denkleştirince insan çok düşünüyor bişey alırken.Performans olarak nasıldır Desire X? İşlemci olarak fena değil gibi geldi bana ama ram 1 gb olsa daha iyi olabilirdi gibi.
Şimdiye kadar hep Nokia kullanmış biri olarak mesaj yazarken bile kasmalarla karşılaşırmıyım?Mesaj yazarken QWERTY klavye kullanışlı mı? İnternette dolaşmak akıcımı yoksa kasıntıdan biran önce işini görüp çıkma isteği mi veriyor?

Birde BeatsAudio desteğini tam anlamadım.Amfi mantığı gibi mi? Bende Sennheiser CX400 kulaklık var.Nokia C6-01'den farklı olarak kalitede bir değişim olur mu?

Proton

Doçent
Reaksiyon puanı
18
Merhaba isaac forumada hoşgeldin , Desire X gayet mükemmel bir cihaz orta segmentin telefonları arasında gayet yüksek bir yerde.Aha burdada One v ile farkı var http://kiyas.la/cep-telefonu/karsilastir/HTC-Desire-X-vs-HTC-One-V Ben Eğer benm alacağım sırada görseydim desire x i kesinlikle onu alırdım . Fiyatının telefonu denebilir.Video kalitesi düşük olsada kullanabileceğin tipten güzel bir ekrana sahip super ıps di hatırladığıma göre , 4 inçte sana yeterde artar bile :) .Beats audio ise ses kalitesi.Beats kulaklıklarda farkedilir diye biliyorum bendekide beats ama rom attıktan sonra gitti :) Neyse karar senin :)

isaac

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şu yönde bi korkum yok değil HTC Salsa gibi telefonlarda güncelleme yapılmadı hiç ya bunları da unutursa htc?

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
şu an wonder kullanıyorum zamanında bilseydim desire x alırdım ama o zaman yoktu neyse velhasıl cihaz mükemmel 2 rakibi var biri xperia sola biride galaxy ace 2 desire x bu rakiplerinden çok daha önde bence al çok güzel cihaz

isaac

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
şu an wonder kullanıyorum zamanında bilseydim desire x alırdım ama o zaman yoktu neyse velhasıl cihaz mükemmel 2 rakibi var biri xperia sola biride galaxy ace 2 desire x bu rakiplerinden çok daha önde bence al çok güzel cihaz
teşekkürler :) görüş için

tarkankarabas

Asistan
Reaksiyon puanı
2
ben 4 gündür kullanıyorum ve androidi sevmeme rağmen bu makine çok hoşuma gitti. bir kere şarj performansı diğer kullandığım modellere göre çok gelişmiş ve telefonda pek takılma ya da donma olmadı. çok abartılı program yükleme yapmazsan olacağınıda sanmıyorum. ekran güzel, ram sıkıntı çıkarmıyor, dahili hafızası ve 8 gb sd card ile yeterli denilebilir. wifi performası yeterli. çevremden duyduğum htc sense arayüzünün takılma ve şarj yeme sorunlarına şahit olmadım. dlna özelliği ile uyumlu tüm aygıtlarla kablosuz video ve müzik paylaşımı yapabildim rahatça. avast antivirüs ve opnadvanced task killer yükledim ve yüklü olduklarını hiç hissetmiyorum. uzun lafın kısası andriod sevmeyen biri olarak bana androidi sevdirdi denilebilir. tavsiye ederim.

şu yönde bi korkum yok değil HTC Salsa gibi telefonlarda güncelleme yapılmadı hiç ya bunları da unutursa htc?
bu mümkün ama bu haliyle çok yeterli zaten. 2 bin TL'lik telefonlar bile bazen güncelleme alamayabiliyor.

hamza5806

Profesör
Reaksiyon puanı
22
teşekkürler :) görüş için
alsan pişman olmassın çünkü
ekranı diğer ikisinden daha büyük
beats audio su var
malzeme kalitesi çok yüksek
diğer iki modelde ace 2 nin rami solanın işlemcisi güçlüydü bu cihaza ace2 nin ramini solanın işlemcisini takmışlar yani ikisini de geçmiş
beni dinlersen al bu telefonu ben wonder ı almasam bundan alırdım ama bizim zamanımızda bu yoktu:S

thruthreign

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
159
Desire X güzel telefondur al pişman olmazsın.Güncelleme konusunda da bir sıkıntı çekeceğinin sanmam nasıl olsa yeni bir cihaz ama belli olmaz.
Rakipleri olan Sola ve Ace 2'nin birleşimi gibi bir şey olmuş.
Çift çekirdek işlemci, 768 mb ram. :)