Dershaneden kayıdımı sildirmek istiyorum

tugrulcantt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
iyi akşamlar. ben 12 sınıfa geçmiş bulunmaktayım. sayısal bolumu ogrencısıyım . ben kararımı değiştirdim ve dil bölümünde okumaya karar verdim. önümüzdeki seneye bir dershane için kayıt yaptırmıştım. o dershanenınde dil bolumu yok. sizce kayıdımı sildirebilir myim? ve de haklaırm nelerdir bilgisi olanlar bilgi verebilir mi ?

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
bölüm olsaydı geçiş yapardın sorun olmazdı.
insiyatiflerine kalmış artık.alsalarda paranı haklılar.

tugrulcantt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
nette araştırdığıma göre kayıt sıldırebılıyor muşuz fakat sadece verılen paralar geri alınamıyormuş. verdıklerım sorun degıl tek sorun senet imzaladık o biraz can sıkıyor.

engerex

Dekan
Reaksiyon puanı
26
Karşılığını vermedikleri şeyin parasını alamazlar. Mutlaka çirkeflik yapacaklardır. Hepsinin kanında var. Zorlarsan alırsın.

efecans61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
2 hafta içinde imzaladığınız senetleri daha tamamen geri alabilirsiniz. Kimse bir şey diyemez.

K

Kayıtsız Üye

SDN Okuru
dershanen iyi bir dershaneyse senetleri yırtıp verirler sana yok çerefilli dershaneyse uğraş dur biz kardeşimi sildirdik hem de dönem içinde kalan beş senet falan kalmıştı yırtıp verdiler hiç te sorun olmadı diyor annem tabiyi ki o dershaneyin yapısına bağlı

tugrulcantt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Herşeyde buna bağlı annemlere kalsa hiç bölüm değiştirmemei istemiyorlar fakat ciddiyim yapamıyorum. neyse umarım sorun çıkartmazlar olmadı ikametgahı aldırırım başka bir ile . ufacık sorun bile cıkarsalar annemler hemen vazgeçecekelr resmen geleceğim söz konusu :S

tugrulcantt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sizce ikametgah aldırdığım adreste eğer oturmasam ceza yer miyim ?

PylsWeb

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Önce dershaneyle konuş tabi ki kaydını silerler haklı sebeplerin var. En kısa zamanda gidip bir konuş. :)

YellowRed

Rektör
Reaksiyon puanı
27
silmeleri lazım. zorluk çıkarırlarsa yetkili merciilere başvurun.

Pupilla

Dekan
Reaksiyon puanı
139
normalde silinir.sadece ödediklerin yanar ama çirkeflik de yapabilirler. tüketici hakem heyetleri ilgilenir galiba bu konuyla. çünkü alınmamış hizmetin parasını ödetemezler :)

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
O değilde bunca yıl sayısal okuyup dile geçmen biraz şaşırtıcı doğrusu. Koskoca iş aralığını bir anda küçültüyorsun..

tugrulcantt

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bugün konuştum ve de bana söylenen anlaşılan ücretin yarısından ödediğim kısmı cıkararak kalan ücreti ödemem zorunluymuş. ve bu da yaklaşık 500 lira civarı. Ayrıca gittiğim dershanenin hızlandırılmış yaz kursu gibi birşeyi vardı o devam ediyor şu sıralar bilenler bilir ismi İzmir'de esen dershanesi. asıl ismi İzmir yeni esen dergisi dershanesi ama tam bir üçkağıtçılar. başka bir opsiyon olarak da ( soyledılerıne gore bu meb şuan uyguladığı sıstemmiş girdiğim ders saatini 9 li,ra ile carpıpı odedıklerımı düşüreceklermiş.) şuan ne yapıcam bılmıyorum. bana nıye soyledı bılmem fakat eylule kadar bekle sonra kararını ver dedı acaba eylülden sonra avantaj onlara mı geçecek ?