Depremde ölmüşlere dagla gecenler

Hassou

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Hepinizie iyi aksamlar kardeslerim.

Elimden pek birsey gelmiyor malesfen depremde vefat edenler icin. Kendi çapımda cocuklara biraz biraz yeni kıyafet aldım en azindan biraz insanligimiz dokunsun diye.
Malesef bugun bir yabancı sitede depremde ölen insanlarla ağır bir sekilde dalga gecenlere rastladım. Site yabani ise elimizden pek birsey gelmez. Fakat bu site Google Adsense kullanıyor mu diye bakiyim dedim ve Googl´den reklam alıyor. Ben tek başıma Google kafa tutamam fakat bunu devlete bildirsem devlet baski yapmaz mi Google? Veya hep beraber boykot edemezmişiz o siteyle bagini kesin diye? Google Adsense policy okudum bu bu site ihlal ediyor her konuda policy.

Hassou

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Son düzenleme:

Utku92

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,822
TurkHackTeam buradan yetkili birini bul içinden bile geçerler.

Hassou

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Bu terrorist nick kullanan pice ağır kufar ettim özelden. Böyle babası belli olmayanlar sutlayin
Mesaj otomatik birleştirildi:

TurkHackTeam buradan yetkili birini bul içinden bile geçerler.
Sagol fakat her iki hack sitelerinide iyi bilirim, bu is gercekten bu hack sitelerin boyunu asar kucuk kalırlar.

Utku92

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,822
Bu terrorist nick kullanan pice ağır kufar ettim özelden. Böyle babası belli olmayanlar sutlayin
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sagol fakat her iki hack sitelerinide iyi bilirim, bu is gercekten bu hack sitelerin boyunu asar kucuk kalırlar.
Cimere bildir.