Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Google tarafından türkiye depremi için açılan kişi bulucuyu kendi eğlencesi için kullanan kişi ve / veya kişileri
için ne söyleyebiliriz . ? ( Resme bakınız )
Reyting ölçümleri gerçekçi değil...
Üstelik tematik kanallar reyting ölçümlerine dahil edilmiyor...
Ülkede izlenen Haber Kanallarının hiç birisi reytinge dahil değil...
50 Milyon Haber kanallarını izlese bir şey ifade etmez...
Ama evinde reyting ölçüm cihazı olan bir kaç bin aile Kanal D Show Tv ATV gibi kanalları izleyince öyle bir haber yapılır ki sanki 70 Milyon oturmuş Tv karşısına bu kanalları izlemiş gibi...
En azından Japonlar gibi deprem ve yıkım bölgelerine turistik turlar düzenlemiyoruz ya, adamlar yıkılan bölgelere tur otobüsleri kaldırmışlardı marttaki depremde.
Twitter'da 800 küsur kişiyi takip ediyorum dünden beri deprem yardım ve terör dışında saatlerdir alakasız gördüğüm tweet sayısı 10 taneyi geçmez... su gibi tweet akıyor ve milletin ortak konusu deprem ve yardımlar... ya benimtakip ettiğim 800 kişi tamamı duyarlı insanlar... ya da bilmiyorum sen sosyal medya da kimi takip ediyorsun?
aynen deprem haberini duyduktan beri internet ten tv den cepten deprem ile haberleri takip ediyorum çevremdeki insanları sorarsanız tv ve gazete haber leri ile gelişmeleri takip ediyor bence reyting ölçümleri tam bir fiyasko .