hakanyargici
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 959
Son 1 aydır hepimizin gündeminde olan ve milletçe seferberlik ilan ettiğimiz deprem'de gözüme takılan bir durum var. Yardımların büyük bir dilimi Ahbap üzerinden yapılarak depremzedelere ulaştırılıyor. İlk günden beri Ahbap'a yapılan yardımlar da insanların ağızlarından ortak duyduğum tek şey ise Ahbap'a güveniyoruz demeleri oldu. Hatta geçtiğimiz hafta Haluk Levent'in, Kızılay'dan çadır ve yiyecek satın aldık demesi üzerine bağış yapan kişiler tarafından biz size güvendiğimiz için paramızı emanet ettik ama siz parayı AFAD ve Kızılay'a bağışladınız dediler.
Bu yorumları sosyal medya platformları ve kendi çevrem de çok yoğun bir şekil de duydum ve okudum.. Gerek aile gerek oturduğum muhit den kaynaklı çok farklı görüşlere sahip insanları tanıyorum. Geçtiğimiz günler de yaşanılan bu olaylarda farklı görüşlere sahip olan bu çevre aynı şeyi savunuyordu. Yanlış anlaşılmasın ama amacım siyaset yapmak değil sadece biz ne zaman bu hale geldik bunu anlayamıyorum.
Bu yorumları sosyal medya platformları ve kendi çevrem de çok yoğun bir şekil de duydum ve okudum.. Gerek aile gerek oturduğum muhit den kaynaklı çok farklı görüşlere sahip insanları tanıyorum. Geçtiğimiz günler de yaşanılan bu olaylarda farklı görüşlere sahip olan bu çevre aynı şeyi savunuyordu. Yanlış anlaşılmasın ama amacım siyaset yapmak değil sadece biz ne zaman bu hale geldik bunu anlayamıyorum.