'Deprem beni ilgilendirmiyor'

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan spybot
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

spybot

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
630
Ünlü şarkıcı Volkan Konak, bu sözüyle herkesi şaşırttı...
31 Ekim 2011 Pazartesi, 06:26:15
684037_detay.jpg

HT MAGAZİN / BORA BAĞCIBAŞI
Ünlü şarkıcı Volkan Konak önceki akşam Arnavutköy’de dostlarıyla yemek yedi. Bir ara yemeği bırakıp dışarı çıkan Konak, çorap satan kızla çiçekçiye 100 TL bahşiş verdi.
Gecenin sonunda gazetecilere, “Ben sanatçı değilim, müzisyenim, sorularınızı sanatçılara sorun” diyen ünlü şarkıcı, “Van’daki depremzedeler için bir yardım projesinde yer alacak mısınız?” sorusuna, “Deprem beni ilgilendirmiyor” diyerek etraftakileri şoke etti!

haberturk

aydin974

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kendi başına veya bir yakının başına gelince görürüz onu. Açıkçası ben de şaşırdım. 1 Milyon Dolarlık reklam filmini reddetmişti. Ben oyuncu değilim müzisyenim. Bu teklifi oyunculara yapın diye. Ne basit cevaplar veriyor her seferinde.

CiiixXx

Profesör
Reaksiyon puanı
27
Haber yalan... Dün akşam tesadufen izledim. Sorulan sorulardan habersiz. Gündemle ilgilenmiyorum, bana soru sormayın diyor, arabasına binip gidiyor. Muhabirler de kendilerini kaale almadığı için olsa gerek carpitiyor olayı.

V. Konak'in, Şişli belediyesinin organize ettiği Van'a yardım konserine de katıldıgini hatırlıyorum. Başka organizasyonlar da katılmıştır muhakkak.

Ben bir kaç şarkısını bilirim, V. Konak fan'ı değilim. Bir kaç güne öncesine kadar yolda görsem de tanimazmisim yani.

Bu eli foto. makineli, kendilerini gazeteci zanneden insanların her yazdigini, gerçekmiş gibi arastirmadan sorusturmadan, kopyala yapistir haberciligi yapanların haberlerine de hemen inanmayın bence...

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Pek dinlediğim bir adam değildi, bundan sonra da dinleyeceğimi hiç sanmıyorum.

Bu da depremle ilgili olarak "ilgilenmiyorum o işlerle" dediğinin kanıtı.

[video=dailymotion;xm1wzd]http://www.dailymotion.com/video/xm1wzd_volkan-konak-olay_people?start=2#from=embed[/video]

Saw_

Asistan
Reaksiyon puanı
9
Magazincilerden kaçmak için hemen basit cevap vermiş olabilir herşeyi abartmayı seviyoruz :)

Sezer_53

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bence reyting yapmak için böle bişey uydurmuşlar zaten magazinclerin işi gerçeği 180 derece çevirip o kişiyi ezip para kazanmak tabi yapamadıkları kişierde var

---------- Post added at 20:23 ---------- Previous post was at 20:19 ----------

birde demiş oabilir ama deprem le ilgili mi söyledi bunuda düşünmek lazım

Silence

Dekan
Reaksiyon puanı
49
Artık haber izlemiyorum . Tarafsız habercilik diye bişey kalmadı . Raiting ne tutarsa öyleymiş gibi haber yapıyorlar , kesiyorlar biçiyorlar falan filan !

arsenik

Rektör
Reaksiyon puanı
242
Adam ister ırkçı olur ister faşist kime ne.Ben dinlemiyorum zaten sorun değilde dinleyenlerde bu böyle dedi diye dinlemiyorsa dinlemesin adamında çok umrunda zaten. :D

topalsolucan

Rektör
Reaksiyon puanı
555
muhabir diyorki "ne demek l.n bu" :)

bu değilmiydi "volkan konak hayranları, trafikte ambulansın arkasına takılmayıp başkalarının hakkını saygı duyacak kadar özeldirler" diyen.

hay maşşallah, kendine insan seni. (çıkıp yanlış anlaşıldım diyene kadar insanım diye dolaşmasın)

ReDo

Rektör
Reaksiyon puanı
91
"Ben depremci değiLim,müzisyenim" demek istemiştir beLki :P

Ne manada demek istemiş acaba ? Ayıp vaLLa.