Depolama sorunu

Gökçe Asena

Profesör
Reaksiyon puanı
2,127
Depolama alanım kısıtlı olduğu için bende telefonumdaki bütün resim video tarzı verileri bilgisayara aktardım ve daha sonrasında telefondan sildim. 2 GB'lık yer açmıştım yaklaşık yarım saat geçti tekrardan aynı sorun devam etti. Yeterli depolama alanı yok diye. Şu anda da 258 MB olarak gözüküyor.
Sorum tam olarak neyden kaynaklı?

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,463
Depolama alanım kısıtlı olduğu için bende telefonumdaki bütün resim video tarzı verileri bilgisayara aktardım ve daha sonrasında telefondan sildim. 2 GB'lık yer açmıştım yaklaşık yarım saat geçti tekrardan aynı sorun devam etti. Yeterli depolama alanı yok diye. Şu anda da 258 MB olarak gözüküyor.
Sorum tam olarak neyden kaynaklı?
Telefonun modeli nedir?

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,463
Telefon tam olarak boş alanı görmüyor. Eski nesil cihazlarda ve android 6 versiyonu altında görülebilen genel bir sorundur. Ya cihazı rootlayıp özelleştirmeye çalışacaksın ya da önemli medya dosyalarını yedekleyip hard reset atacaksın ki ne var yoksa silinsin. :)

Gökçe Asena

Profesör
Reaksiyon puanı
2,127
Telefon tam olarak boş alanı görmüyor. Eski nesil cihazlarda ve android 6 versiyonu altında görülebilen genel bir sorundur. Ya cihazı rootlayıp özelleştirmeye çalışacaksın ya da önemli medya dosyalarını yedekleyip hard reset atacaksın ki ne var yoksa silinsin. :)

Böyle bir sorunla karşılaşınca şimdiden eski telefonumu özledim. Neyse umarım yakında düzene girer. :)

Usain

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
15,171
S4 güzel telefondu. Bir süre kullandım bende. Ir led vardı telefonda. Nedense sonralarda kaldırdılar. Ne güzel telefondan televizyonu kumanda edebiliyorduk.
Sd kart var mı telefonda? Fotoğraflar ve şarkıları oraya atarsınız. Telefon rahatlar.

Astrea Virgo

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
15,463
Böyle bir sorunla karşılaşınca şimdiden eski telefonumu özledim. Neyse umarım yakında düzene girer. :)
İnşallah.
Depolama alanı dolmaya yakın bazen böyle inatlarda bulunabiliyor Android 6 altı versiyonlarda. Bu durum benim eski telefonumu hatırlattı. Zamanında az işkence çektirmemişti. :D