Depodepo.fr Üye Alımı Açık

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Teşekkürler fire birde bunu deneyelim arenatr iyice hantallaştı

firefox4ever

Profesör
Reaksiyon puanı
41
Vega burası torrent sitesi değil.Üyelikleri ücretliydi sanırım.Şimdi açık gördüm paylaşayım dedim.

vegaturk

Profesör
Reaksiyon puanı
117
Evet farkındayım fire ancak kimisi emüle paylaşımı sunmuş kimisi rapi mesala Benhur u emüle indirmeye çalışıyorum inmiyor :)

freewill

Dekan
Reaksiyon puanı
61
rapide vereceğiniz parayı bunlara verin her kuruşunu hakkıyla alıyorsunuz zaten :)

keyloger

Rektör
Reaksiyon puanı
237
Yayına başladıkları ilk günlerden beri takip ederim ancak artık soğudum. Vip'e başladıklarından beri tavırları değişti. Paranla rezil olduğunu düşünüyorum, uzak duruyor, dostlarada yaklaşmamalarını tavsiye ediyorum. :)

ring

Asistan
Reaksiyon puanı
8
merhaba,

Tam da bu siteye uye olmaya karar vermiştim.1 yıllık uyelerine 4 buyuklerin maçlarını internetten veriyorlar diye.Yoksa indirilecek seyleri nasılsa torrentden alabiliyorum.

Bu site için yine bu sayfalarda uyelik acılısı bildirildiğinde uye olmustum.Ancak VIP gecmedim.Dediğim gibi bir sey indirdiğimde yok.Ancak o zaman ıyı bir site demişlerdi.Ben de lig bittimine cok yakın diye bu sezonu beklemiştim.

Sizin yazınızı okuyunca sıkıldım şimdi.Kendimi maçlar için bu siteye hazırlamıştım.