Denizli Taraftarından Şampiyon Muamelesi

Burakbrs16

Asistan
Katılım
19 Aralık 2009
Mesajlar
486
Reaksiyon puanı
10
Puanları
18
Resim_1263764094.jpg


Dünkü maç öncesinde Denizli taraftarı, “Horoz-Bursa el ele hep beraber tribüne” diye tezahürat yaptı. Yeşil siyahlı taraftar, “Anadolu Anadolu” diye tempo tuttu ve Bursasporlu oyuncular soyunma odasına girerken, “Hepimiz kardeşiz Anadolu’da. Bir tek düşman var o da Antalya.”, “Bu sene şampiyon Anadolu’dan” diye bağırdı. Bursaspor taraftarı da iki takımı el ele tribüne çağrıp alkışladı.

Yılmaz Vural takipte
Kasımpaşa Teknik Direktörü Yılmaz Vural, Denizli’de Bursaspor’u yakın takibe aldı. İkinci yarının ilk maçında cumartesi günü İstanbul’da Bursaspor ile karşılaşacak olan Yılmaz Hoca, Futbol Şube Sorumlusu Süha Sidal ile birlikte protokol tribününde oturup yeşil beyazlı takımın artı ve eksiklerini gözledi.
Mustafa Er
hasret giderdi Ankaragücü’nde oynarken kadro dışı bırakılan ve A2 takımına gönderilen Mustafa Er ile Iglesias dünkü maç öncesinde hasret giderdi. Denizlispor’a transfer olan ve 16 numaralı formayı giyen Bursaspor patentli Mustafa Er, Bursaspor’un iyi kadro oluşturduğunu ve elde ettiği başarılarla bir Bursalı olarak gurur duyduğunu da ifade etti.
Tribünler boş kaldı
Denizli’deki dünkü karşılaşma bilet fiyatlarının 1 TL olmasına karşın gereken ilgiyi görmedi. Denizlisporlu taraftarlar tribünleri dolduramazken, 3 bin dolayındaki taraftar ilk yarıda karşılaşmanın hakemi Süleyman Abay’a tepki gösterdi.

KAYNAK
 
Üst