Deniz Feneri az.Okyanus Feneri lazım bunlara

legolas4444

Profesör
Reaksiyon puanı
16
Deniz Feneri az! Okyanus Feneri lazım bunlara...

Yüzyılın tokadı...

Deniz Feneri.

Bakıyorum yazılıp çizilenlere...

Hep aynı benzetmeler yapılıyor:

"Dindar insanlarımızı kandırarak..."

"Temiz duyguları kandırarak..."

"Hassas yürekleri kandırarak..."

"Vicdanlı insanlarımızı kandırarak..."

"Saf Anadolu insanını kandırarak..."

*

Yok öyle!

*

Kendinizi kandırmayın...

Saf maf değil, o para kaptıranlar.

*

Bu dünyada her türlü katakulliye rıza gösterip, öbür dünyayı makbuz karşılığı satın almaya kalkan... Kaç euroysa ödeyip, cennette tapu kapmaya çalışan Şark kurnazı onlar.

*

Üzülmeyin sakın.

*

Gariban şehit çocuklarının yırtık pırtık çoraplarla gezdiği bir ülkede, Mehmetçik Vakfı dururken, Tanzanya’daki yoksullara iftar vermeye çalışıyorsa "vicdan sahibi" Anadolu insanı...

Bırakın dolandırsınlar kardeşim!

*

Sevaptır.

Deniz Feneri az! Okyanus Feneri lazım bunlara... - Yılmaz ÖZDİL - Hürriyet

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
hala realist mesaj atmamis.

Ben atayım. :) Mesele şöyle diyeyim; konuyu açan legolas isimli arkadaş her fırsatta Erdoğan ve Aydın Doğan'ın birbirleriyle kapıştıklarını, ikisinin birbirinden beter olduklarını, dolayısıyla ikisine de güvenilmeyeceğini söylüyordu. Ama bakıyorum şimdi Aydın Doğan'ın sol cebindeki kalemi olan Yılmaz ÖZDİL'e epey inanmış görünüyor. :)

Bir de haricen şuna değinmek isterim:

Gariban şehit çocuklarının yırtık pırtık çoraplarla gezdiği bir ülkede, Mehmetçik Vakfı dururken, Tanzanya’daki yoksullara iftar vermeye çalışıyorsa "vicdan sahibi" Anadolu insanı...

Duygu sömürüsüne bak hele. O şehitleri ölmeye "bu şerefsiz köpeklere üzülmeye değmez" diyerek gönderenlere mi akıtacaktı paraları Anadolu İnsanı? Mehmetçik Vakfı yıllardır en çok bağış alan kurumlardan, ama bu paraların hepsinin şehit ailelerine akmadığını biliyoruz. Altını eşelemek de pek zorgenekon. Adında bile dini sömürü var "Mehmetçik" Vakfı. Doğrusu eğer Mehmetçik Vakfı gerçekten şehit ailelerine yardımda bulunuyorsa, aldığı bağışlar bu iş için yeter; bizim canına kurban belki bir kaç bin şehidimiz var, ama Afrika'da milyonlarca aç var. Bin ve milyon arasındaki farkı idrak edebiliyor mu Yılmaz ÖZDİL? Yoksa yazdığı bu yazılardan dolayı cebine akan paraların hesabını yapamaz ki..

Zaten Yılmaz ÖZDİL ancak bu kadar insan(!) olabilirdi. Sadece "benim karnım doysun" da demiyor adam, "ben doyarken öbürleri aç kalsın" diyor. Ondan sonra da "Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur".. Olmaz tabi!!

hasal111

Asistan
Reaksiyon puanı
0
anlamadığım, bir yalan nasıl bı kadar savunulabilir yada savunulmaya çalışılır.
insanlıktan nasibini almayanların şereflerini nasıl sattığına şahit oluyoruz...

mdkbet

Profesör
Reaksiyon puanı
89
Ben atayım. :) Mesele şöyle diyeyim; konuyu açan legolas isimli arkadaş her fırsatta Erdoğan ve Aydın Doğan'ın birbirleriyle kapıştıklarını, ikisinin birbirinden beter olduklarını, dolayısıyla ikisine de güvenilmeyeceğini söylüyordu. Ama bakıyorum şimdi Aydın Doğan'ın sol cebindeki kalemi olan Yılmaz ÖZDİL'e epey inanmış görünüyor. :)

Bir de haricen şuna değinmek isterim:

Duygu sömürüsüne bak hele. O şehitleri ölmeye "bu şerefsiz köpeklere üzülmeye değmez" diyerek gönderenlere mi akıtacaktı paraları Anadolu İnsanı? Mehmetçik Vakfı yıllardır en çok bağış alan kurumlardan, ama bu paraların hepsinin şehit ailelerine akmadığını biliyoruz. Altını eşelemek de pek zorgenekon. Adında bile dini sömürü var "Mehmetçik" Vakfı. Doğrusu eğer Mehmetçik Vakfı gerçekten şehit ailelerine yardımda bulunuyorsa, aldığı bağışlar bu iş için yeter; bizim canına kurban belki bir kaç bin şehidimiz var, ama Afrika'da milyonlarca aç var. Bin ve milyon arasındaki farkı idrak edebiliyor mu Yılmaz ÖZDİL? Yoksa yazdığı bu yazılardan dolayı cebine akan paraların hesabını yapamaz ki..

Zaten Yılmaz ÖZDİL ancak bu kadar insan(!) olabilirdi. Sadece "benim karnım doysun" da demiyor adam, "ben doyarken öbürleri aç kalsın" diyor. Ondan sonra da "Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur".. Olmaz tabi!!

deniz feneri derneğinden yanamısın tam anlamadım
nerdeyse iyi yapmışlar diyeceksin gibi anlaşılıyor yazdıkların.

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
mdkbet dedi ki:
deniz feneri derneğinden yanamısın tam anlamadım
nerdeyse iyi yapmışlar diyeceksin gibi anlaşılıyor yazdıkların.

"Deniz Feneri'nden yana mısın" diye sorulabilmesi için, suçun ortaya çıkmış olması lazım. Deniz Feneri derneğiyle bugüne kadar bir münasebetim olmadı, "suç" ile ilgili belge sordum, annttiigs arkadaş "Alman Makhemesinin iddianamesi"nden başka belge getiremedi. Ki o da bir belge değil, çünkü sadece bir tek kişinin söylemine dayanıyor. Ayrıca aynı mahkeme, bu kişinin güvensiz olduğuna karar verdi. Yani ortada iddianame bile kalmadı, çünkü iddianameye referans olan bir tek kişi vardı, o da mahkemeye göre güvenilmeyecek birisi..

Bazıları Ergenekon da sadece bir iddianame diyor; Ergenekonda ortaya ses kayıtları, telefon görüşmeleri, askeri ve sivil bir sürü evrak, bombaların seri numaraları, bir sürü silah çıktı ortaya; Ergenekon "iddianame" safhasını çoktan geçti.

Yani hocam, senin anlayacağın ben haklıdan yanayım, hem de din, dil, ırk gözetmeden. Yani tam da kanunların olması gerektiği şekil. Deniz Feneri ile ilgili tek bir belge bile yok, varsa, iki kere yerler şamarı zaten. Birincisini kanunlardan, ikinicisini de Allah'tan.

Bunun dışında, diğer yazdıklarıma neden değinmedin? Bana herşeyi çok basite alıyormuşsunuz gibi geliyor. Olaylara şahsileştirmeden yaklaşamadığımız müddetçe adalet bu ülkede hiç bir şeyi çözmeyecek. Yılmaz ÖZDİL'in bu yazısı tamamen halkı kalbinden vurmak için yapılmış bir duygu sömürüsü, üstelik de dini siyasete alet eden bir sömürü, buna neden değinmedin?

Reallist

Profesör
Reaksiyon puanı
0
hala realist mesaj atmamis.
Atarız :D Sende devamını yaz :)

Kanal 7 Yönetim Kurulu Başkanı Karaman, Doğan Medya Grubu'nun iddialarına cevap verdi: "İşbirlikçi sanığa mahkeme bile inanmadı. İşte belgesi":

783720080907043207397.jpg

Doğan Medya Grubu, Almanya'da görülen Deniz Feneri e.V. davası ile ilgili çamur atma kampanyasına her gün bir yenisini ekliyor. Aydın Doğan, kendi rant temelli işlerini yürütmek amacıyla bu kez seçtiği hedef Kanal 7 oldu.

Kanal 7 Yönetim Kurulu Başkanı Zekeriya Karaman, Aydın Doğan'ın gazetelerinde yer alan suçlamalarla ilgili bir açıklama yaptı. Karaman'ın açıklamaları şöyle:

"Doğan Medya Grubu, her zaman olduğu gibi, kavga ve saldırma politikası yürüterek bir süredir Kanal 7’yi de hedef alan yayınlar yapıyor.

Deniz Feneri e.V. davası ile ilgili iddianamede yer alan Kanal 7’ye dair tüm ifadeler, işbirlikçi sanık Firdevsi Ermiş’in hiçbir kanıta dayanmayan, yalan ve iftira dolu sözlerinden oluşuyor. Yöneltilen suçlamalardan kendini kurtarmak amacıyla itiraflarda bulunan Firdevsi Ermiş, mahkeme heyetinin de itibar etmediği bir kişi durumunda.

Mahkeme heyetinin, Ermiş’in itiraflarına inanmayıp tutukluluk halinin devamı yönünde 17 Aralık 2007 tarihinde aldığı kararın ilgili bölümü aynen şöyle:

392220080907043238626.jpg

“Savcılık, itirafta bulunması halinde tutukluluk halinin kaldırılması için Ermiş’in avukatıyla mutabakata varmıştır. Fakat bu savcılığın vardığı bir mutabakattır. Ancak sanığın verdiği bilgilerin doğruluğu konusunda mahkeme heyetinin tereddütleri oluşmuştur. Sanığın itiraflarını kendi sorumluluğunu örtbas etmek amacıyla yaptığı anlaşılmıştır.”

Aydın Doğan’ın tetikçiliğine soyunan başta Vatan Gazetesi olmak üzere bütün medya grubu, mahkemenin bile itimat etmediği bir işbirlikçi sanığın sözlerini ispatlanmış gerçekler gibi kamuoyuna sunuyor.

Doğan Medya Grubu, “3. katın sırrı” gibi gizemli ifadeler kullanarak Kanal 7’yi bu konunun içine çekmeye çalışıyor. Ben ve Yönetim Kurulu Başkanı olduğum kurumlar, hiçbir zaman böyle bir para alışverişinin içinde yer almadık. Kanal 7’de Deniz Feneri e.V. için sahte belge tanzim edildiği ithamları da yalan ve iftiradan ibarettir.

Doğan Medya Grubu, bütün şirketlerimizin isimlerini sıralayarak, Deniz Feneri davasının bir parçası gibi yansıtıp toptan bir karalama kampanyası yürütmektedir.

İşbirlikçi bir sanığın söylediklerinden hareket edilerek kişi ve kurumlar hakkında karar vermek hangi insaf ölçüsüne sığar? Bunu kamuoyunun takdirine bırakıyorum.

Bütün bu iddiaların yer aldığı dava, kısa bir süre sonra sonuçlanacaktır ve gerçekler bütün açıklığı ile ortaya çıkacaktır.

Hiçbir saldırı karşılıksız kalmayacaktır.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."

Haber7

gezegen

Profesör
Reaksiyon puanı
37
adama bakarmısınız hem yardım edenneri para karşılıgı cennet almak isteyenner olarak niteliyor hemde oraya deyil şuraya yardım edin diye adres gösteriyor

centigarde

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hayatinda tek kurus deniz feneri dernegine yardimda bulunmamis insanlar en ufak yalan yanlis haberde dahi hemen saldiriya gecmek icin hazirlar.yeterki bir is Allah rizasi icin yapilsin veya onun yolunda harcansin.
butun safralarini kusmaya hazirlar.
yahu milletin parasinin hesabini tutmak size mi dustu?once bi yardim yapin sonra haram edersiniz yaptiginiz yardimi.sizin elde avucta bise yok hemen karalama kampanyasina.
once bi memleket yardimlarinizi gorsun.
sizde ergenekonun avukatligini yapan baykal gibi hemen yalanci sahitlerin avukatligina soyunmayin.
ama maksatli haberlerde olmasa neyle satasacaksiniz elinizde avucunuzda ne var ki millete onu sunacaksiniz.kabiliyetiniz bu kadar.
eger bu kadar hayirseverseniz ve denizfeneri dernegine guvenmiyorsaniz bi vakifta siz kurun yardim toplayin.ama hayatini maddiyata adamis adamlar maneviyata harcanan parayi her zaman bosa harcanan para olarak gorduklerinden sizin zihniyetinizle kurulan bir kuruma da komik rakamlarla destek olunacaktir.
o yuzden birakinda insanlar nereye isterse paralarini oraya versin.
sen hayrini yapta hesabini verecek adam dusunsun gerisini...

Tsunmys

Profesör
Reaksiyon puanı
2
Doğan Medya Grubu dergilerinde Deniz Feneri En iyi sosyal sorumluluk içeren Dernek olarak seçmişti.

mnyk

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.

Soci

Asistan
Reaksiyon puanı
0
hocam ağır konuşmusun bee ......bu kunuyla ilgili gazeteden başka bir kaynaktan okudunmu hiç sırf doğan medya gurubunun söylediklerinme inanma kardeş onlar sütten çıkmış akkaşık deyil haaaa

faceoff

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Deniz Feneri az! Okyanus Feneri lazım bunlara...

Yüzyılın tokadı...

Deniz Feneri.

Bakıyorum yazılıp çizilenlere...

Hep aynı benzetmeler yapılıyor:

"Dindar insanlarımızı kandırarak..."

"Temiz duyguları kandırarak..."

"Hassas yürekleri kandırarak..."

"Vicdanlı insanlarımızı kandırarak..."

"Saf Anadolu insanını kandırarak..."

*

Yok öyle!

*

Kendinizi kandırmayın...

Saf maf değil, o para kaptıranlar.

*

Bu dünyada her türlü katakulliye rıza gösterip, öbür dünyayı makbuz karşılığı satın almaya kalkan... Kaç euroysa ödeyip, cennette tapu kapmaya çalışan Şark kurnazı onlar.

*

Üzülmeyin sakın.

*

Bırakın dolandırsınlar kardeşim!

*

Sevaptır.

Deniz Feneri az! Okyanus Feneri lazım bunlara... - Yılmaz ÖZDİL - Hürriyet
ben bu adama daha öncede mesnetsiz yazılarından dolayı bazı konularda ispata davet etmek için mail atmıştım. Fakat kendisi yozdil mail adresini kullandığı için cevap veremedi, herhalde. ispatlanana kadar her kişi ve kurum suçsuzdur. tabi sizin amacınız çamur at, kendi çıksa izi çıkmaz mantığı olduğu için siz bu menfaatli saldırılarınıza devam edeceksiniz, değil mi yozdil ve saz arkadaşları?

devleti-aliyye

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
adamların ipliği pazara çıktı hala savunanlar var..Allah bu millete akıl fikir versin..

мυяαт

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bi grup açıklaya açıklaya bi hal oluyo, diğer grup anlamış gibi oluo; ama sonra biri hiç bi yorumu okumadan cvp vermeye yeltenio, en başa dönüolar:D insanın siniri bozulur:D