Demon Tools Sorunu

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
[video=dailymotion;xpqtjz]http://www.dailymotion.com/video/xpqtjz_deamon-tools-sorunu_tech[/video]Arkadaşlar konuyu yanlış yere açtıysam kusura bakmayın.Aşağıda verdiğim videedaki gibi deamon toolsla indirdiğim oyunun açmak istiyorum fakat olmuyor.Yardımcı olursanız sevinirim...:confused1::confused1: görüntü küçük olduğu için linkide vereyim http://www.dailymotion.com/video/xpqtjz_deamon-tools-sorunu_tech

ediz563

Asistan
Reaksiyon puanı
2
ri54yu.jpg

Neden "Add SCSI Virtual Drive" diyorsun "DT Virtual Drive" yerine? Bir virtual drive eklemeden direk üstteki resimde gördüğün "Bir kalıp dosyası yerleştir..." seçeneğini neden kullanmıyorun peki?

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Yerleştirince sorun düzelecekmiş gibi konuşuyorsun.Ben sorunun nedenini sordum sadece.

ediz563

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Seni tanıyor muyum ben? Neyi ne kadar bildiğini nereden bileyim? Deneyip denemediğini sordum sadece. Belki de görmüşsündür bir yerde şöyle kullanılıyor diye, o yüzden yanlış yapıyorsundur.

Sorunun nedeni üzerine değil de çözümü üzerine kafa yor.

ByKaMiKaZe

Profesör
Reaksiyon puanı
20
diamond yerleştiriyor onla alakalı değil sanki. cd ye girdiğinde exe tepki vermiyor bozuk olma ihtimali yüksek ihtimal veya win7 destekelemiyor gibi bi durumda olabilir. Yani olay diamond tools ile alakalı gibi durmuyor o işini yapıp cd'yi yerleştiriyor. bir alternatif o exe'yi makinana kopyalayıp diamond tools ile alakanı keserek de deneyebilirsin.

emirozcopur

Doçent
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=227714]ediz563[/MENTION]
Bir sorunun çözümünü bulmak için önce neden böyle yaptığını bulmaktır.Neyse boşver arkadaş yorumlamış exe bozuk olabilir diye

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Video'da hata pek okunmuyordu ama sanırım yazılımlarda oluşan hatalar silip yeniden kurunca düzeliyordu ama anladığım kadarıyla yazılımla ilgili değil zaten oyun kalıp olarak gözükmüyordu oyunu yeniden indirebilirsin veya yazılımı silip baştan kurabilirsin

S

SDN Okuru

SDN Okuru
oyunu torrent indirdiyseniz genelde torrentelrde ISO dosyaları veriliyor korsan oldugu için bazı dosyalar eksik olabilir orjinal almanı öneririm:thumbup1: