Delta Homes sitesinin kaldırılması

Habib Müküs

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Delta homes diye saçma bir başlangıç sayfası olarak kullanılan bir site var. bu siteyi kaldırmak için çok uğraştım ve kaldırdım şimdi nasıl kaldırdığımı sizlerede anlatacağım.

Chrome

ilk olarak sağ tıklayarak özellikler diyelim ilk çıkan yerde hedef yazan yeri bulalım.
hedef olarak "C:\Program Files\Google\Chrome\Application\chrome.exe" yazması gerekir fakat \chrome.exe" den sonra delta nın linki var işte tırnak işaretinden sonraki delta homes linkini tamamen silin fakat bunu "C:\Program Files\Google\Chrome\Application\chrome.exe" asla silmeyin çünkü hata verebilir yani hedef kısmında sadece "C:\Program Files\Google\Chrome\Application\chrome.exe" bu olacak (bu hedef benim bilgisayarım içindir kopyalayarak kendi hedef bölmenize yapıştırmayınız hedefi bulamayabilir)

Firefox

yine chrome da olduğu gibi firefox'da da özelliklere giriyoruz hedef bölmesinde "C:\Program Files\Mozilla Firefox\firefox.exe" dan sonrasını silin

İnternet Explorer

özelliklere girip hedef bölmesinde "C:\Program Files\Internet Explorer\iexplore.exe" dan sonrasını silin

diğer tarayıcılarda da bunların aynısını yapın fakat '' işaretini silmeyin. eğer tekrar çıkarsa ana sayfa değiştirme yerinden istediğiniz ana sayfayı ayarlayın
İyi günler

Habib Müküs

Asistan
Reaksiyon puanı
15
bi şey değil sadece benim gibilerin bundan kurtulmasını istedim

meronsds

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Uzun ugraslardan sonra delta homesden nasıl kurtulunacagını buldum nihayet
ilk olarak
(1) mozilla firefox sağ tıklıyoruz özellikler diyoruz hedef bula tıklıyoruz çıkan sayfada application.ini dosyasını açıyoruz ve en alttaki linki siliyoruz sonra ewt diyip kapatıyoruz
(2)mozilla firefoxsa giriyoruz eyer delta homes tekrar cıkarsa son çıkışı oluyor sakın olmadı demeyin araçlara tıklayın seçenekler diyin giriş sayfasına google.com yazıp tamam diyin mozillayı kapatıp yeniden açın ve delta homes kalkmış olucak eyer herkezin işine yararsa bnm profilimi begenmesini rica ederim facebook (Metin İnegöl yazın çıkıcaktır):)

dniz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çeşitli proğramları kurunca bunlarla birlikte geliyor. delta benim için sorundu nasıl çözdüm bilm,yorum ama şimdide "http://www.qvo6.com/" zorla anasayfam. kurtulamıyorumda

linka_try

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çok saol bir kaç yol denedim ama ana sayfamda kaldıramamıştım bu yol işe yaradı

Omerov

Profesör
Reaksiyon puanı
53
AdwCleaner kurun taratın pc yi yeniden baslatın tarayıcılardakı eklentileri kaldirin sorunlar çözülür