Dell vostro wireless sorunu

akrepzeus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Dell vostro 1015 modeli laptopa w7 ultimate x86 format cd ile format attım.Formatlamamın sebebi wireless açılmıyor.Dell in kendi sitesinden driverları indirdim eski ve yeni kablosuz sürücüleri denedim olmadı.fn+f2 ve bütün kombinasyonları denedim açmak için tık yok.Formattan sonra düzelir diye temiz bir kurulum yaptım.Yine düzelmedi. http://www.dell.com/support/drivers/us/en/04/Product/vostro-1015 burdaki sürücüler denendi.vista-w7 sürümlerin hepsi de.Eğer aynı problemi yaşamış ve çözmüş ya da bilen bir kişi yardımcı olmak isterse sevinirim.
w7 32 bit
2 gb ram
antivirüs yok
bios ayarları yeniden yapılandırılarak denendi
* kablosuz simgesinin üzerinde kırmızı x var.Açılışta arıyor gibi ama biraz sonra duruyor ve tek bir bağlantı bile yok.

ConfickerBelasi

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
16,126
bu notebook'un garanti var mi? yoksa wifi kartin oldugu kisimdaki kapagi acip karti cikartip yerini degistir 2x mini pci-x(mini pci) slotu olmali dene olmadi calisan cd ubuntu ile dene calisirsa windows surucu sorunu var ama ubuntu da gormezse kart sorunlu aygit yoneticisinde gozukuyor mu? (?),(!) isareti var mi?

YST

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Benim başıma da bunun gibi bir hata Levona da geldi Wirles açma düğmesi vardı ona basıyordum tepki vermiyordu sonra fn kombinasyonu zaten çaresizdi hatalar birbirine benziyor her ne kadar aygıtlar farklı olsa da ,
ben olayı pardus yükleyerek çözdüm , pardus yükledim sıkıntısız çalıştı sonra format attım tekrar Win7 yükledim o da sıkıntısız gördü .
Özet : pardus yüklemeni tavsiye ederim belki hallolur.

akrepzeus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
sorun gider dediğim zaman kabloda kopuk olabilir diyor.yarın açacam kutuyu.