Ceyhun USTA
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 10
Dell System Detect Uygulamasını yüklerken bu hatayı veriyo nabmam lazım ?
olmadıInternet Explorer'den dene. Framework 3.5 ve viusal c++ paketleri güncel olsun. Auto Deteced'i yönetici olarak çalıştırarak tekrar kur.
Auto Deteced ile neden uğraşıyorsun ki ? Model numarasından yada service tag'ı girerek sürücülerini bulabilirsin. Kafa açar böyle hatalar, uğraşma.olmadı
Sorun algılama yaptıracaktım sitesinden bunu kurmamı istiyo ama kuramıyorum ondanAuto Deteced ile neden uğraşıyorsun ki ? Model numarasından yada service tag'ı girerek sürücülerini bulabilirsin. Kafa açar böyle hatalar, uğraşma.
Problem nedir ? Manuel olarak çözelim.Sorun algılama yaptıracaktım sitesinden bunu kurmamı istiyo ama kuramıyorum ondan
Bu gibi sıkıntılar genelde sabit diskten kaynaklanır. HD Tune PRO yazılımıyla benchmark testi yapar mısın ? Yaparken hiçbir uygulama açık olmasın. Test sonuçlarını buraya at inceleyelim.Eskisinden daha yavaş format attım hala aynı donmalar oluyo önceden donmalar yoktu
indiriyorum şuanBu gibi sıkıntılar genelde sabit diskten kaynaklanır. HD Tune PRO yazılımıyla benchmark testi yapar mısın ? Yaparken hiçbir uygulama açık olmasın. Test sonuçlarını buraya at inceleyelim.
Harddiskin çöp. Patlama uç noktası değeri çok kötü disk kafası kıvraklığını yitirmiş. Verilere erişim süresi 20 ms ve altı olmalı. Diskin 4 mb/s hızlara kadar düşüyor. Sistem özelliklerini tam işlemci numaranı detaylı yazar mısın ?
Yeni bilgisayar toplatıcam 2 ay sonra o zamana kadar idare eder mi bu bozulmaz yani dimiSATA 3.0 harddiske göre berbat bir değer. SSD almanı tavsiye ederim tüm sorunları ortadan kaldıracaktır.
Bir şey olmaz.Yeni bilgisayar toplatıcam 2 ay sonra o zamana kadar idare eder mi bu bozulmaz yani dimi