Dell n5110 çift ekran karti yardim !!

DELL123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar ben dell i kullanıyorum windows 7 Professional 64 bit n5110 ıntel(R) Core (Tm) i5-2450M CPU@ 2.50 Ghz (4CPUs), 2.5Ghz laptop şimdi beim bu pc de 2 ekran kartı var biri NVIDIA Geforce Gt525m diğeri ıntel(R) hd graphics family ama oyunlarda ne yaparsam yapayım bi NVIDIA yani yüksek perfonmanslı olan kartı gösteremiyorum hep en düşüğünü görüyor:mad: oyun ve hep takılıyor most wanted fln hp takılıyor yüksek perfonmans olanı nası gösreiceğim bilen varsa lütfen yardım etsin:crying:

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
daha öncede konusu açılmıştı bu olay sürücülerle alakalı nvidia olanın sürücüsünü güncelleyin sorun çözülecektir.

DELL123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
güncelledim güncelllemez olurmuyom hiçdebişi olmadı :(

- - - Mesaj Güncellendi - - -

zaten güncelle diyincede en iyisi zaten yüklü diyor :(

D

Deleted member 312196

SDN Okuru
Nvidia ayarlarina gir, 3D ayarlarinda ki listeye oynamak istedigin oyunu ekle öyle dene.

DELL123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
işte oraya girip oynatmak isteddigim oyunu seciyorum ve yüksek perfonmanslı NVIDIA işlemciyle çalıitır diom bi işe yaramıor oysa yaraması gerek :(

turkreaper

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende de PES13 te aynı sorunu veriyordu. bir şekilde çözmüştüm elle ayarladım galiba. Benim pc'de dell. Ve şunu da söyleyeyim en son güncelleme var diyor ama aslında yok. dell'in sitesine girip kendim indirdim. 64bit lerde sorun var böyle.

DELL123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
işte oraya girip oynatmak isteddigim oyunu seciyorum ve yüksek perfonmanslı NVIDIA işlemciyle çalıitır diom bi işe yaramıor oysa yaraması gerek :(

Nası yani nası yapabilirim biliyormusun çok sorun ya bide 1.500 :(

2 ekran kartı var şu en yükseği bi sokamıyorum devreye :(

turkreaper

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hatta Laptop'larımız aynı gibi. sana dedigimi yap dell'in sitesine gir.emin ol bende de oldu aynı sorun.güncel diyor ama aslında güncel degil. bak indirdigim güncellemenin adı da budur.

306.97-notebook-win8-win7-winvista-64bit-international-whql.exe

DELL123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
306.97-notebook-win8-win7-winvista-64bit-international-whql.exe » Summary
bumu acaba

DELL123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet yükledim şimdi birşey yapıcammı ?

turkreaper

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
resetleyin pc'yi.sonra tekrar seçmeyi deneyin çalışması lazım. ben böyle çözdüm sorunumu.

DELL123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
güncelleştirme geldi

ben güncelleştirmeleride yüklüyorum ? resetliyecemde ondan sonra yeniden o seceneğe gelip yüksek perfonmansmı diyeceğim ?

turkreaper

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet. deneyin sonrada haber verirseniz ve olmazsa.ben nasıl yaptıgıma bakayım.birkaç ay oldu hafızamdan çıktı nasıl sorunu çözdügüm tam anlamıyla.ama hatırladığım o şekilde çözdügümdür.

DELL123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok teşekkürler lütfen burda olun size olursa veya olmazsa haber vereyim

DELL123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ya yaptım herşeyi hiçbirişey yaramadı :( o sizin dediğinizi yüklediğimde Optimizer Pro diye birşey geldi NcDownloader diye birşey geldi 1 tane daha birşey geldi adını untuum o vürüslüydü heralde hep uyarı geldi kapattım ama hep geldi heralde önemli birşeydi bende sildim ama yükleme bittiğinde bi internet sayfası çıktı 306.97-notebook-win8-win7-winvista-64bit-international-whql.exe » Summary bunun adı yazıyordu bide inglzce birşyler yarı okudum yarı okuyamadım çevirdim heralde doğru dzgün yüklenmemiş imza fln atmanız lzm fln dedi next fln dedm e posta fln çıktı heralde alakası yok onlada bide işte o yani 306.97-notebook-win8-win7-winvista-64bit-international-whql.exe » Summary bu bunu aradım hiç çıkmadı herealde ben yükleyemedm şu başlat yerinden aradım bide çıktı ama setup u kendisi çıkmadı tıkladm aynı yüklediğim gibi birşey dooğru yerden mi yükleyemedm acaba siz bana bi link atsanız ?

Ordamısınız ?

DELL123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
altta dell system detect diyor isterseniz siz bana 306.97-notebook-win8-win7-winvista-64bit-international-whql.exe » Summary bunun doğru linkini atabilirmisiniz böyle pek olucagına benzemiyorda belki ben yanlış biyerden yapmış olabilirimde

DELL123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
R307853.exe ?

ben onu çok önceden yüklemiştim bile olacağı yok bunun :(

laptoplarımız aynı ama sen nası yaptıysan :(

turkreaper

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
hangi oyunda sorun alıyorsanız aynı sorunu google a yazın. bu sorunu tek siz yaşamıyorsunuz. ben çözmüştüm ama pes13 ekran kartı seçme sorunu yazmıştım çıkan konulardan araştırıp sorunu buldum ve çözdüm.güncelledim yani.

DELL123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Keşke olsa :( yazdım araştırdım bulamadım :( neyse artık :thumbdown::crying: