DELL mi? Monster mi?

Asuna-san

Öğrenci
Reaksiyon puanı
15
Ofis Bilgisayarı veya iş için DELL , Oyun/Yayın için Monster Öneririm. Eğer bir yere götürmeyecekseniz Masaüstü bilgisayar almanızı şiddetle tavsiye ederim. Anivia dostuma katılıyorum.

Anivia

Doçent
Reaksiyon puanı
446
Bütçe ne kadar bu bilgisayarlardan daha iyisini bulunabilir

CJ Bey

Doçent
Reaksiyon puanı
275
dell tabi 12 senedir pc var monster kronik sorunnları var

26¥¥26

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
1,553
Ben Monster kullanmadım Dell kullandım.O yüzden ben Dell alırdım.Sonuçta bildiğim marka.Monster kullananlara sor.

Anivia

Doçent
Reaksiyon puanı
446
Okul için diyorsunuz onun için batarya performansı yüksek olmalı youtubeden pil performanslarına göz atmanız faydalı olur

ugureryavuz

Profesör
Reaksiyon puanı
430
Dell isteğe bağlı 144hz yazmış özelliklerde bu ne demek
Fala para vererek ekranı 144 hz yapıyorsunuz
Mesaj otomatik birleştirildi:

Monster daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Oyun için diyorsunuz.Monsterda rtx var o daha iyi

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Özellik olarak bu iki rol modeli kıyasladığında evet monster özellikte daha önde doğrudur.
Lakin kıyaslanacak model g3 değil g5 olmalıdır, rtxli model. Yine lakin rtxli modelin fiyatı uçuktur.

Dell müşteri hizmetleri iyi olan, kalitesinden ödün vermeyen oyuncu seçeneklerinden ziyade iş'e yönelik çözümleriyle bilinen lider markadır. Monster kimdir ? Kimin nesidir ? Bilmiyorum. Bir defa abra serisini elimle masadan kaldırdım, kırılacak korkusuyla geriye bıraktım.
Sebep ile özellik olarak kimsenin monsteri övmesine ihtiyacın yok, övmelerine de gerek yok.

Birebir kullanıcı deneyimi olmayan kişilerin dediğine kulak asmayınız, özellikler zaten ortada öte yandan.

Reaksiyon puanı
181
Az sorun müşteri destek tarafında monster 4.5 yıldızla tüm pc markalarından daha önde olarak 1.dir ama kalite istersen dell derim (monsterlarda kronik menteşe ve hoparlör sıkıntıları vardır hatta eski serilerde anakart arızalarıda veriyordu neyseki şimdi düzeltildi)

Szayel

Profesör
Reaksiyon puanı
1,147
Tüm pc markalarından önde diyebilmen için global bir araştırma gerekli değil mi ? Eğer böyle bir araştırma sonucuna göre yazdıysan kaynağını bizimle paylaşabilir misin ?

Bir yanda dünyanın 4 tarafına ürün satan, yedek parça stoklayan, her dilde teknisyeni bulunan, evde/işyerinde servis veren, tüm sosyal mecralardan ulaşabileceğin dell; diğer tarafta plastiğe serigrafi yaptıran bir firma (bir süredir araştırmasam da üretim yaptığını düşünmüyorum hala monsterin).

Bence dell ile monster karşılaştırılmamalı bu konuda.