Uzaktandilara
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Hocam Lenovo bence benim eski pc Lenovoydu 7-8 senedir gidiyor sağlammış hiç hata bile vermedi bu sene kardeşim ekran kartını geliştiricez Lenovo Alın bence sağlamdır
Özellik olarak bir tık iyi olan dell değil mi amaLenovo olan daha iyi.
Yoo değilÖzellik olarak bir tık iyi olan dell değil mi ama
Değil. Irıs Graphics çok daha üstün hatta.Özellik olarak bir tık iyi olan dell değil mi ama
O markadan değil modelden modele değişir. Lenovonun çok kalitesiz modelleti ve Dell'in oldukça kaliteli modelleri var.lenovo uzun ömürlü ve kaliteli mal kullanıyor
ne kadar özellikli olursa olsun sağlam maldan şaşmayacaksın:
Ne yani şimdi lenovo celeron işlemcili olsa genede lenovo mu diyecektiniz ?ne kadar özellikli olursa olsun sağlam maldan şaşmayacaksın:
Değil. Irıs Graphics çok daha üstün hatta.
Mesaj otomatik birleştirildi:
O markadan değil modelden modele değişir. Lenovonun çok kalitesiz modelleti ve Dell'in oldukça kaliteli modelleri var.
.Ne yani şimdi lenovo celeron işlemcili olsa genede lenovo mu diyecektiniz ?
İsteyen istediğini alır ama yanlış yönlendirerek yanlış aldırıyorsunuz.lenovo dsadece celeron kullanmıyor özellik istiyorsan lenovonun özelliği yüksek olan pc sini alacaksın
sadece lenovo al demiyorum şiddetle öneriyorumisteyen istediğini alır öyle değil mi
Ya celeron örnek örnek o zaman i3 olsa genede mi onu seçecektin yani bunuda akıl edebilmen lazım.lenovo dsadece celeron kullanmıyor özellik istiyorsan lenovonun özelliği yüksek olan pc sini alacaksın
sadece lenovo al demiyorum şiddetle öneriyorumisteyen istediğini alır öyle değil mi
Ya celeron örnek örnek o zaman i3 olsa genede mi onu seçecektin yani bunuda akıl edebilmen lazım.
mesajları oku ona göre cevaplalenovo dsadece celeron kullanmıyor özellik istiyorsan lenovonun özelliği yüksek olan pc sini alacaksın
Bilgisayar için bütçeniz nedir?
Kardeşim Allah akıl fikir versin.msi iyi olabilir ben dell ve lenovo karşılaştırılması için bu yanıtı yazdım
Mesaj otomatik birleştirildi:
mesajları oku ona göre cevapla
Ama lenovonun bu karşılaşmada sadece güçü iyi olduğu için seçilmiştirELBETTE LENOVO çünkü 9 senelik lenovo laptobum var ve şuanan dek 2 kez formatladım kaliteli mal kullanıyor lenovo ve şuan bu laptopla yazıyorum