Dell inspiron n5010 işlemci sıkıntısı

allianz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Öncelikle merhaba arkadaşlar benim yaklaşık 5 yıl önce aldığım dell inspiron n5010 bir laptopum var bundan bir kaç ay önce lol de fps 60 lardan 20 lere düştü pc ye format attım ve sorun çözülmedi sonra performans değerlendirmesinde gözüme bir şey ilişti saniye başına işlem eskiden 5 lerde iken şimdi 3.1 puan aldı formatı win 7 64 bit orjinal sürekli format attığım cd ile attım driver güncelemleride kendi cd sinden sonrada slimdriverle interneten indirdim ve bu fps düşükliği sadece oyunlarda değil çok fazla harf ve resim olan internet sitelerdede var hatta bu yazıyı yazarken bile tuşa bastıktan 1 saniye sonra harfler çıkıyor bu arada pcmde ısınma sorunu yok daha dün bilgisayarcıya götürdüm bunun birşeyi yok dedi termal macun sürümüş 50tl mi aldı lütfen yardım edin arkadaşlar şimdiden teşşekürler

unsur

Asistan
Reaksiyon puanı
106
yuh bir termal macun sürmek 50 tl mi, 15 tl ye kralını bulursun 20 tl de açma kapama bedeli alsa taş çatlasa 35 tl, yok artık 50 tl ne demek ya, bir termal macun için, bu arada aynı laptop bende de var hiç bir sıkıntısı yok allaha şükür. belki hard disk'te sorun vardır uzun süre kullanıyosun benim gibi, sık format atıyosan belki bunun için olmuş olabilir, sakın bir daha o bilgisayarcıya gitme küfredecem adama sinirim bozuldu. dell teknik servis'e göster derim ben.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Derecelendirmede en düşük puan hangisi ? Diğerlerinide söylesen iyi olur. Ram harddisk yada işlemcinde arıza olabilir bunları test etmen gerekiyor. Ayrıca bütün günlerini format atmakla geçirsen bile bunun bilgisayarına herhangi bir zararı olmaz

allianz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4

sonuçlar burda hangisinde arıza olduğunu nasıl test edebilirim onuda yazarsanız sevinirim

allianz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
arkadaşlar forumlarda dolaşmanın sonunda bir çöüzüm elde ettim biosdan speedstep i kapatınca pc eski haline döndü acaba bunun bir zararı varmıdır ve neden böyle bir soruna sebep olmuştur