Dell İnspiron N5010 chipset ve driverları nasıl güncelerim.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Endy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Endy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba. Dell'in sitesine girip system analysis yaparak güncellenmesi gereken driver listesini tarattım ve bulunanları bilgisayarıma indirdim. Fakat nasıl güncellenir bilmiyorum. Bilgisayarım Win7 / Core i3.

Güncellemem gereken driverlar olarak bunları buldu;
- İntel HD graphics media accelerator driver
- intel centrino wireless n-1000 driver
- IDT 92HD79B1 driver
- Intel HM57 Express Chipset Driver
- Realtek RTL8103T Ethernet Controller Driver Lütfen yardım edin :)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Dell'in bu taramayı yapan yazılımı üzerinden ilgili sürücüleri indirip kurabilirsin.

Endy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
öncelikle ilginiz için teşekkürler. Ben yeni sürücüleri indirdim fakat nasıl güncellemem gerektiğini bilmiyorum yani şu anda olan sürücüleri ne yapmam gerek, üzerine mi kurayım? :) :)

GraFitee

Asistan
Reaksiyon puanı
4
öncelikle ilginiz için teşekkürler. Ben yeni sürücüleri indirdim fakat nasıl güncellemem gerektiğini bilmiyorum yani şu anda olan sürücüleri ne yapmam gerek, üzerine mi kurayım? :) :)
Evet eski sürümü kaldırıp, yeni sürüme gececektır.Hepsini tek tek yükleyin.

Endy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Evet eski sürümü kaldırıp, yeni sürüme gececektır.Hepsini tek tek yükleyin.
aralarında chipset güncellemesi de görünüyor dediğiniz gibi sadece indirdiklerimi mi kurayım yani aygıt yöneticisinden hiçbirşey kaldırmama gerek yok? bu arada tekrar tekrar soruyor olabilirim kusuruma bakmayın ilk defa yapacağım için emin olmak istiyorum :) :)

GraFitee

Asistan
Reaksiyon puanı
4
aralarında chipset güncellemesi de görünüyor dediğiniz gibi sadece indirdiklerimi mi kurayım yani aygıt yöneticisinden hiçbirşey kaldırmama gerek yok? bu arada tekrar tekrar soruyor olabilirim kusuruma bakmayın ilk defa yapacağım için emin olmak istiyorum :) :)

Hayır hıc bır sey kaldırmanıza gerek yok.Sitesinde yer alan tüm yeni tarıhlı driverları yükleyin.