Dell Inspiron 5010 sürücüleri

uploader

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Merhaba arkadaşlar. Bir dostuma aşağıdaki adreste bulunan laptopu aldık. Bilgisayarda herhangi bir işletim sistemi mevcut değil(FreeDos). Bu gece bilgisayara ucuza satın almış olduğum lisanslı "Windows 7 Ultimate 32Bit" kurdum. Bilgisayara bi puanlama yapalım dedik, işlemciye 6,9 remlere 7,1 filan verdi. Ama grafikler ve oyun grafiklerine 1,0 verdi :D

Bazı driverların yüklü olmadığı kanaatindeyim. Eksik driverlar için Dell in sitesine girdim fakat sadece 64-bit seçenekleri var... Ne yapacağımı nerelerden neleri yükleyeceğimi kestiremedim. Diğer sitelere de pek güvenemiyorum bakmadım bile. Bir tavsiyeniz olursa memnun olurum.

Bilgisayar: http://www.hepsiburada.com/Liste/ProductDetails.aspx?categoryid=98&productid=bd760457

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
4 gb ram tam olarak kullanabilmek için 64 bit sistem kurmanızı öneririm ayrıca dell sitesindeki sürücüler 32 bit uyumludur diye düşünüyorum benzer bir durumla karşılaşmıştım. olmadı eksik sürücüleri donanım üreticisinin web adreslerinden indirebilirsiniz

technomind

Profesör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
74
sitesindede tamamiyle yok gibi 64 bit için ben halen daha 32 bit kullanıyorum fakat 4 gb görüyor ve sorunsuz kullanıyorum...:) özelliğimmi var acep :) yanlız benim pc 1525 :(

boikot

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Dell sitesinde sadece 64 bit sürücüleri var sen driver genius diye bi program var onu kur o pc yi tarayıp güncel sürüceli bulup indiriyor

uploader

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Evet dediğiniz gibi 4 gb ram bulunan makinede kullanılabilir ram i 2.99 gb olarak gösteriyor. Driverlar için de boikotun dediği programı kullanacağım. Çok teşekkürler arkadaşlar :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaslar bende dell ınsprıon 5010 var bu bılgısayarda caloftady gıbı savas oyunlardan en ıyı ve de zevklı olanlardan hangılerını oynaybılırım ornek verbılırsenız sevınırım

ekran kartı 512 paylasımlı
rem 2
2,53 ghz hızı