Dell Inspiron 1545 Işık Sorunu

Enis Kurtay

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Merhaba dostlar.
Kasım ayında bir laptop aldım kendime, Dell Inspiron 1545 modelinde, çok memnun kaldım, herşeyi tam istediğim gibi. Yalnız bu hafta bir sıkıntı ile karşılaştım ve sizlere sormak istedim.

Bilgisayarımı açmak için tuşa bastığımda, açılıyor, hemde sorunsuz. Lakin power ışı yanmıyor :) Ayar oldum, son zamanlarda içini açıp uğraştığımda olmadı veya yazılımda yüklemedim. Bilgisayar açılıyor, çalışıyor ama ışık yanmıyor. Önceden yanıyordu..

Sıkıntı bu dostlar, yardımınızı bekliyorum, teşekkürler :)

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Çok büyütülecek bir sorun oldugunu düşünmüyorum orada onun ışıklanmasını sağlayan ampul benzeri şey patlamıştır büyük ihtimalle diyorsanki takıldı kafama ara DELL teknik servisi gelsin evinde onarsınlar.En fazla iki gün içerisinde düzeltirler.

Enis Kurtay

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Servis falan çağırmakta istemiyorum dostum, sıkıntı o, yoksa hemen gidip kendi ellerimle bırakırdım bilgisayarı.
Kafama takıldı, sorunsuz olsun istiyorum :)

Bir çare bulmam gerek şu lamba için, canımı acayip sıktı çünkü

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
Dell Inspiron 1545 güzel bir model bir arkadaşıma almıştık o sorunun yazılımsal olma ihtimali çok az sıkıntısız olsun istiyorsan yapacağın çok fazla bir şey yok . Zaten yerinde gelip bakıyorlar yani pc servise bırakma bekleme yok içindeki verileri kopyalama gibi durum yok gelip evde pc açıp tamır edip gidiyorlar insanın gözünün önunde tabiki tercih yinede senin..