Arkadaşlar öncelikle merhaba eski 10 senelik yadigar bilgisayarım kendinden geçince yeni bir bilgisayar alayım dedim , hepsiburada dan indirim ile denk getirip markanın kalitesine güvenip aldım , sonuçta dandik casperı 10 sene kullanmış adamım dedim
, neyse pc geldi bir kaç günlük kullanım sonucunda pcde ki anlamsız performans düşüklüğünü farkettim , sonra bir iki güncelleme vs.. çözmeye çalıştım nafile , en sonunda pc nin boşta 60-65 derece işlemci sıcaklığı olduğunu gördüm tabi bu değerler lol en düşük ayarlarda hatta 1080p olan bilgisayarda 720 ye çeksem bile 95-100 derece sıcaklıklarda oynadığımı anlayınca , hemen idae etmek istedim , 4 gün kullandığım bilgisayarı , teknik servise yoladım ,2 haftayı geçti donanımsal sorun olmadığı için teknik servis iade veremiyormuş , sorunu düzeltip yollucaklarmış , arkadaşlar bu ne saçmalık ? , bu konuda ne yapabilirim lütfen yardım edin , i5-1035g1 işlemci bir bilgisayar tek fan ile soğutulmaya çalışıyor. Pc ye dvd-rom takılmış yıl 2020 tamamen mühendislik hatası , teknik servis nasıl düşürebilir bu sıcaklığı hiç aklım ermiyor , yüksek ihtimal olduğu gibi geri göndericekler , Pc full stress testi yaptığımda 3 saniye gibi kısa bir sürede 100 dereceyi görüyor ?
Dell i5-1035g1 8gb ram 1tb hdd , mx230 nvdia 2gb ekran kartı

Dell i5-1035g1 8gb ram 1tb hdd , mx230 nvdia 2gb ekran kartı