"Deli mi Ne?" Şimdi de Dolandırıcılık İddialarıyla Gündemde

  • Konuyu başlatan SDN Anonim 608469
  • Başlangıç tarihi

Bu konuyu okuyanlar

S

SDN Anonim 608469

SDN Okuru

Sosyal medya paylaşım sitesi Youtube’da 7 milyona yakın abonesi olan ve 2019 yılında Liverpool-Chelsea maçında sahaya atladığı için hakkında 3 yıla kadar hapis cezası istenen Youtuber Fester Abdü’nün adı bu kez de dolandırıcılık iddialarına karıştı.​

Youtube’da 7 milyona yakın abonesi olan ve 2019 yılında UEFA Süper Kupa finalinde Liverpool-Chelsea maçında sahaya atladığı gerekçesiyle hakkında 3 yıla kadar hapis cezası talep edilen “Deli Mi Ne?” isimli Youtube kanalının sahibi Fester Abdü lakaplı Ali Abdüsselam Yılmaz’ın adı bu kez de dolandırıcılık iddialarına karıştı.
Ahmet Tarık Baysan ve Mustafa C. isimli 2 Youtuber CİMER’e yaptıkları suç duyurusunda “Deli Mi Ne” isimli Youtube kanalının ekibiyle tanışma için 673 TL ücret ödediklerini, ancak vaatlerin gerçekleşmediğini anlattı. Şikayetçiler ayrıca dolandırılan başka insanlar olduğunu da iddia ederek karşılarında muhatap bulamadıklarını ifade etti. Ali Abdulselam Yılmaz tarafından dolandırıldıklarını söyleyen 2 şikayetçinin başvurusu Adana Cumhuriyet Başsavcılığı’na gönderildi.

ezgif.com-gif-maker.png


Konuyla ilgili olarak YouTube kanalına bir video yükleyen Ahmet Tarık Baysan, Deli Mi Ne? kanalının ‘Katıl’ seçeneklerinden 673 TL’lik aboneliğe üye olduklarını ve kanalın bu abonelik karşılığında özel içerik, çekiliş ve yüzyüze görüşme vaatlerinde bulunduğunu, ancak aboneliğinin üzerinden 1 ay geçmesine rağmen ne bir özel içerik ne çekiliş ne de yüz yüze görüşme gerçekleştiğini ifade etti.

Yayınladığı videoda Ali Abdüsselam Yılmaz hakkında son derece dikkat çekici iddialar ortaya atan ve Deli Mi Ne? ekibinin farklı kişileri de dolandırdığını iddia eden Ahmet Tarık Baysan, söz konusu olayla ilgili olarak yasal süreç başlatacağını belirtiyor. Baysan’ın Ali Abdüsselam Yılmaz hakkındaki dolandırıcılık iddialarını ortaya attığı videoyu hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.


Kaynak: Son dakika… Sahaya atlayan Youtuber Fester Abdü ile ilgili yeni iddia!
 

Yasiin

Dekan
Katılım
23 Haziran 2020
Mesajlar
5,167
Reaksiyon puanı
3,968
Puanları
113
Adam Youtube tan ünlü olmuş paraya para demiyor 675 TL dolandıracak bu adamı işi gücü yok :D

Bana reklam yapıyorlar gibi geldi.
Doğruluğu yanlışlığı tartışılır fakat düşünsene her bir kişiden alıyorsun parayı bir sürü tanışmak isteyipte yatıran vardır.
 

İsimyok08

Müdavim
Katılım
7 Ağustos 2019
Mesajlar
4,015
Çözümler
2
Reaksiyon puanı
6,106
Puanları
113
Ben bu videoyu görmüştüm fakat fazla takmamıştım. Adam Youtube'dan bilmem kaç bin TL kazanıyor. Gidip senin 675TL'nemi göz koyacak ?
 

CtrlEnter

Doçent
Cezalı
Katılım
24 Aralık 2011
Mesajlar
946
Çözümler
1
Reaksiyon puanı
885
Puanları
93
Daha tanışmadan 673₺ dolandırdıysa şükür etsin, ya bir de tanışsaydı..
Bu arada benimle tanışmak isteyen olursa çay/kahve yemek hariç sadece 299₺. Patron çıldırdı!!
 

-Uncar_Blood-

Müdavim
Katılım
27 Ağustos 2018
Mesajlar
1,906
Reaksiyon puanı
1,174
Puanları
113
Yaş
25
Adam Youtube tan ünlü olmuş paraya para demiyor 675 TL dolandıracak bu adamı işi gücü yok :D

Bana reklam yapıyorlar gibi geldi.
normal bir dolandırıcılık olsa yalan haber derdim ancak bu takipçileriyle çalışma sözünü falan yapmadıysa bu olabilme ihtimali var ancak şuda var korona virüsü almış başını gidiyor kimle tanışacak adam ?
 

ennstekin

Asistan
Katılım
30 Haziran 2019
Mesajlar
290
Reaksiyon puanı
92
Puanları
28
Yaş
25
Delimine fan boy u değilim ama hiçbir öğrencide çıkarıp cebinden 673 lira vermez.
 

Son mesajlar

Üst