melikakcan
Öğrenci
Değiştirilmeyen Bataryalarda 1 yıl veya en fazla 2 yıl gidiyor iphone olsa bile 2. Yıldan itibaren performans düşüşü gözlemleniyor... sadece bana mı öyle geliyor yoksa genel olarak bir sorun mu
değişmeyen batarya her zaman dezavantajdır. 2 yıl iyi gitse 3. yıl değiştirmek istediğinde ne yapacaksın.
Merhaba,Değiştirilmeyen Bataryalarda 1 yıl veya en fazla 2 yıl gidiyor iphone olsa bile 2. Yıldan itibaren performans düşüşü gözlemleniyor... sadece bana mı öyle geliyor yoksa genel olarak bir sorun mu
Merhaba,Değiştirilmeyen Bataryalarda 1 yıl veya en fazla 2 yıl gidiyor iphone olsa bile 2. Yıldan itibaren performans düşüşü gözlemleniyor... sadece bana mı öyle geliyor yoksa genel olarak bir sorun mu
Yani bunda problem yok ki batarya örneğin note 5 teki gibi çıkarılmayan model olsa bile serviste sadece batarya ücreti ödeyerek işçilik ücreti ödemeden değişim yapılabiliyor hatta Samsung bir kerelik ücretsiz değişim yapıyor diye duydum diğer forumlarda.Ben de çok korkuyorum şişmesinden ya da performans kaybetmesinden ama artık yapacak bir şey yok şimdiden bi yerlerden bi kaç tane alıp stok yapmak gerekecek![]()
Yani bunda problem yok ki batarya örneğin note 5 teki gibi çıkarılmayan model olsa bile serviste sadece batarya ücreti ödeyerek işçilik ücreti ödemeden değişim yapılabiliyor hatta Samsung bir kerelik ücretsiz değişim yapıyor diye duydum diğer forumlarda.