Değer Katmaya Geldim ' Kişisel Gelişim Odaklı Bir Kitap

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan HRNKC
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

HRNKC

Profesör
Reaksiyon puanı
20

269171b.jpg

Sizlere, üniversitemize seminer vermek üzere gelen ve tüm okulu kendine hayran bırakan, her yönüyle mükemmel bir insanın kitabını önermek istiyorum. Kendisi hakkında aşağıda özet halde bazı bilgileri de paylaştığım ALTUNTECİM, büyük şirketlerin CEO' larına da eğitim vermektedir, son derece donanımlı bir insan olmasının yanında mütevaziliği de pas geçmeyen ALTUNTECİM' in birikimlerinden faydalanmanızı isterim.

Kısaca Kendisi Hakkında Bilgi Vereyim

Emrah ALTUNTECİM - Eğitim Yöneticisi, İletişim Bilimci, Yaşam Koçu ve Yazar...

Yazdığı kitap İngilizceye çevrilen, ABD ve Avrupa başta olmak üzere bir çok ülkede okunan İlk Türk Özel Sektör Eğitimcisi. Üniversite gençleri tarafından “2007 Yılının En Başarılı Kişisel Gelişimcisi” seçilen, kişi ve kurumlara eğitmenlik, koçluk ve danışmanlık yapan Altuntecim, bugüne kadar 10.000’den fazla kişiye motivasyon, liderlik, takım ruhu, kişisel gelişim, kariyer geliştirme, yönetim becerileri, satış ve iletişim konularında seminerler vermiş, dergilerde makaleler yayınlamış, üniversite, şirket ve kurumlarda sayısız konferans gerçekleştirmiş, CNN Türk, STV, Haber Türk, Kanal Türk ve Expochannel başta olmak üzere onlarca televizyon programına konuk olarak katılmıştır. TRT Radyo 1’de düzenli olarak program yapan Altuntecim, Amerika Birleşik Devletleri’nde Amerikalılara kişisel gelişim seminerleri vermiştir. İspanya’da da pazarlama ve satış eğitimi vermiştir. 2008 yılında Afrika’da gönüllü olarak insani yardım çalışmalarına katılmış; 2009 yılında da eşi Ceyda Altuntecim ile birlikte “Aşk Yolunda Adım Adım” isimli seyahat projesi sonunda, Cumhuriyet Tarihimizde bir ilki gerçekleştirerek, Anadolu topraklarında toplam 49 günlük, 1000 kilometreyi aşan bir yürüyüş tamamlamış, yolculuk anıları bir belgesel film ve kitap olarak onbinlerle paylaşılmıştır“.