Defne Samyeli, Kurtlar Vadisi Pusu'da!

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Defne Samyeli, Kanal D’nin reyting rekortmeni dizisi “Kurtlar Vadisi Pusu”nun oyuncu kadrosuna dahil oldu.

defne-samyeli_6912.jpg

Samyeli dizinin yeni sezonunda inatçı ve mücadeleci bir karaktere sahip olan ajan Zeynep’i canlandıracak.

"ÇOCUKLUĞUMDAN BERİ HAYAL ETTİĞİM KARAKTER"

Ünlü sunucu-oyuncu, “Kurtlar Vadisi Pusu popülaritesi, etkisi ve istikrarıyla sadece Türkiye’de değil dünyanın pek çok ülkesinde fenomen olmuş bir marka. Kurtlar Vadisi pusu ekibini dizi ilk doğduğu gün tanımıştım. Dolayısıyla ilk günden yükselişine tanıklık ettiğim için ayrıca duygusal bağımın olduğu bir proje.

defne-samyeli_9127.jpg

Necati Şaşmaz’ın bana canlandırmam için önerdiği karakteri duyunca hiç düşünmeden ‘evet’ dedim. Zeynep, yıllardır oynamayı istediğim, çocukluğumdan beri hayal ettiğim bir karakter. Duygum, bilgim, birikimim ve emeğimle Kurtlar Vadisi Pusu’ya en verimli şekilde katkıda bulunmak için heyecanlıyım” diye konuştu.

Yapımcılığını Pana Film’in üstlendiği, başrolünde Necati Şaşmaz’ın olduğu dizinin yeni bölümleri eylül ayından itibaren Kanal D’de yayınlanacak.

KAYNAK

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Eskiden reyting rekortmenoydi şimdi eski halinden eser yok eski fan lafı bile izlemiyor.

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Kurtlar Vadisi Pusu artık tek amacın cepleri doldurmak olduğu bir dizi haline geldi ne yazık ki. İzleyicilerin eleştirilerine rağmen en ufak değişiklik yapmamaları bunun kanıtı. Siyaset yapacağız diye çoğu şeyden vazgeçtiler. Senaryo boş, oyunculuk boş, sahneler boş, gizem sıfır, kalite sıfır... Gizemi artırın, diyaloglar dolu dolu olsun, bu kadar çok çatışma sahnesine gerek yok diyoruz ama adamlar kendi kafalarında devam ediyor.

İşleyiş hep aynı:

-Adamın kaçırılsın, kaçıranı bul, cezalandır.
-Adamın vurulsun, hastaneye düşsün, kalbi dursun, o esnada bölüm bitsin, diğer bölümün başında tekrar atsın.

Raci Şaşmaz eski Vadi ekibiyle yeni dizi çekmiş. Ben onu bekliyorum. Bakalım nasıl olacak.

[video=youtube;n_oIRL4d8hw]https://www.youtube.com/watch?v=n_oIRL4d8hw[/video]