deep freeze sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kafa1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bugün internetten bulduğum bir deepfreeze programını indirip kurdum.Fakat iptal edilebilir ve silinir olmasını istiyordum fakat korktuğum başıma geldi ve program ne devre dışı kalıyor nede silinebiliyor.

şifre girme kısmını açtığımda program yanıt vermiyor ve kapanıyor böylece de iptal etme gibi bir seçeneğim de olmuyor.

bu illetten nasıl kurtulabilirim?

gizli dosyaların görüntülenmesine bile izin vermiyor yahu bu program.

serhat1986

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım normalde deepfreeze programını yükleyince saatin yanına bir simge gelmesi gerekli. Bu simgeye SHIFT tuşuna basılı tutarak çift tıkla. Sana program ayarlarına girebileceğin menüye giriş için şifre ekranı gelmesi gerekli. Bu ekrandan sonra Deepfreeze programını devredışı bırakabilirsin. Genelde programı silmek için kurulumyaptığın dosyayı kullanır.
Not: Eğer saatin yanında herhangi bir simge yoksa CTRL + SHIFT + ALT + F6 tuşlarına bas aynı ekran gelmeli. Eğer programın şifresini bilmiyorsan şifre ekranı gelince sol üst köşede OTP token diye bi kod var. O kod yardımıyla şifreyi elde edebilirsin.
VEYA internette undeepfreeze isminde bir program var onu deneyebilirsin.

kafa1907

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşım normalde deepfreeze programını yükleyince saatin yanına bir simge gelmesi gerekli. Bu simgeye SHIFT tuşuna basılı tutarak çift tıkla. Sana program ayarlarına girebileceğin menüye giriş için şifre ekranı gelmesi gerekli. Bu ekrandan sonra Deepfreeze programını devredışı bırakabilirsin. Genelde programı silmek için kurulumyaptığın dosyayı kullanır.
Not: Eğer saatin yanında herhangi bir simge yoksa CTRL + SHIFT + ALT + F6 tuşlarına bas aynı ekran gelmeli. Eğer programın şifresini bilmiyorsan şifre ekranı gelince sol üst köşede OTP token diye bi kod var. O kod yardımıyla şifreyi elde edebilirsin.
VEYA internette undeepfreeze isminde bir program var onu deneyebilirsin.

yardımlarınız için teşekkür ederim ama ilk mesajımda belirttiğim gibi şifre girme bölümüne geldiğimde şifre yazmak istediğim zaman program takılıp ta kendini kapatıyor gibi gösteriyor. kapattı diye silemiyoruz da iptal etmemiz lazım çünkü şifreyide girip iptal edemiyorum berbat bir işe bulaştım.:angry:

tonce

Profesör
Emektar
Reaksiyon puanı
14
Forum kurallarımıza dikkat edelim. ;) Gerekli yardımları serhat1986 ve RoMaNTiC ReBeLLiOuS arkadaşlarım yapmışlar. Umarım sorunun çözülür. Çözülmez ise başka yöntemlere bakarız beraber. ;)

FORUM KURALLARI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...