Deep freeze kaldırma sorunu?

maiadam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar merhaba, 5 gün önce "Faronics" isimli deep freeze programını kurdum. Test amaçlı kaldırmayı denedim olmadı. Google'daki anlatımları uyguladım olmadı. Your Uninstaller programının Hunter mode ile görev çubuğundan iki denemede zar zor imha ettim. Program filesten uçurdum. İlk kurduğumda exe dosyası vardı görev yöneticisinde, artık o da yok. Pc'de programdan eser yok aratıncada çıkmıyor. Ama program halen yaşıyor. Pc her kapandığında, difrizi kurduğum günkü haliyle açılıyor :cursing:

bilen varsa yardım etsin lütfen, teşekkürler

adabay

Asistan
Reaksiyon puanı
19
Başlat menüsü / Programlar / Donatılar / Sistem Araçları / Sistem geri yükleme uygulamasını çalıştırın.. Deepfreeze kurmadan bir kaç gün önceki günü seçin..

Kolay gelsin

fogu78

Doçent
Reaksiyon puanı
8
Kurulum için kullandığın setup'ı bul. Çalıştırınca Uninstaller göreceksin. Uninstaller seç devam et.

Ama bu dediklerimi yapmadan önce Deepfreeze devredışı olmalı. Deaktif edemiyorsan en kısa çözüm format.

Denediklerin çözüm değil, Sistem Geri Yükleme'de çözüm değil. Nasıl kurduysan aynı şekilde kurulum başlatınca Uninstaller göreceksin zaten.

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
Formattan başka çözümün yok maalesef. Programı inaktif etmeden dosyalarını sildiysen tekrar kaldıramıyorsun maalesef.

piyasada unfreezer programlar var onları deneyebilirsin belki, ama bende işe yaramamıştı...

maiadam

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
evet tek çarem formatmış attım kurtuldum :) cevaplarınız için çok teşekkürler

escapehere1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
aynı sorundan dolayı çıldırmak üzereyken şu konuda yazılanlarla çözdüm arayanlara belki faydası olur.