Deep Freeze ile ilgili Yardım!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Mia
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Mia

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Bilgisayarıma yüklediğimiz antivirüs programları bilgisayarımı çok kastığı için Deep Freeze yüklemiştik. Bugün açtığımda Deep Freeze ayıcığının üstünde kırmızı bir çarpı gördüm. Sağ tıklıyorum, sol tıklıyorum. Hiçbir şey olmuyor. Deep Freeze'ime bir haller oldu. Pc'mi açtım kapattım, Deep Freeze çalışmıyor. Antivirüs programı da yüklü değil. Bu şekilde kullanıyorum Pc'mi şuan. Eskisi gibi Deep Freeze'i aktif hale getirmek için ne yapmalıyım? Yardım lütfen!

kaberdey

Profesör
Reaksiyon puanı
87
shift basılı çift tıkla
kurarken girdiğin şifreyi gir

Mia

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Girdim ama kalkmadı o kırmızı çarpı?

kara_kalem

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Deneme sürümünü kurmuş olabilirsin, bu süre bitiminde de pasif duruma geçmiştir. Önce onu kaldırıp tam sürüm kurmalısın.

r-k

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Deep Freze kurarken eksik kurulduysa veya başka bir program kilitlemiş olabilir.Shift tuşuna basılı tutarak ayıcığın üzerine çift tıkla senin girmiş olduğun şifreyi ister.Şifreyi girip etkinleştirme yapabilirsin.Yinede olmazsa Deep Freeze programını tekrar kurmalısın.Bu konuda değişik önerileri Google de aratarak bulabilirsin...

Mia

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Şifreyi girdikten sonra bir kutucuk çıkıyor orada Boot Thawed işaretli. Ona OK mi diyeyim?

r-k

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Şimdi tam hangisi bilmiyorum ama şıkların birisi korumayı kaldırıyor.Diğeri etkinleştiriyor.Yalnız yapılan her tercih sonrası pc nin kapatılıp tekrar açılması gerekiyor.Programı kaldırmak istersen aman dikkat.Google de Deep Freze yi kaldırmak diye aratırsan teferruatlı bilgiler var.

FillsMartin

Profesör
Reaksiyon puanı
15
programı kaldırmak için undeepfreeze kurmalısın ama kurduktan sonra tekrar deepfreeze setup yap anca öyle görebilirsin uninstall seçeneğini.. sonra istersen tam sürüm deepfreeze kurarsın, tam sürümde böyle bişeyle karşılaşacağını sanmam..

Mia

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Boot Control

Boot Frozen
Boot Thawed on next
Boot Thawed

En sondaki işaretli. Ona Ok dedim. Ama birşey olmadı.

Mia

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Hmmm anladım... Kaldırmam gerekiyor sanırım. Teşekkürler hepinize.

r-k

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
ilk ikisi olması lazım.Yalnı arkadaşların dediği gibi Demo sürüm ise problem çıkarmasada bir ay sonra korumadan çıkıyor.Onun için tam sürüm bulabilirsen kur.Rahat edersin.

Mia

Asistan
Reaksiyon puanı
1
O seçeneklerden 3ünü de denedim. Bilgisayar bi daha acılıp kapanınca Frozen olacak diyor birinde, diğerinde Thawed olacak diyor ama hiçbir şey olduğu yok. Sanırım o dediklerinizi yapmam gerek. Teşekkür ederim ilginize.

Mia

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ben bunu uninstall yapmasam bişey olur mu? Zaten çalışmıyor şuan. Pc açtım kapadım. Bir şey değişmedi. Bu şekildeyken AntiVirüs programı kurabilir miyim?

deniz34

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Windows SteadyState 2.5 kullanabilirsin aynı mantıkta çalışıyor microsof tun orjinal ve ücretsizdir Linkler: Download details: SteadyState Windows SteadyState - Indir - Download.CHIP.eu Türkçe YAma Windows SteadyState 2.5 Türkçe Yama - Türkçe Yama Sitesi Türkçe Açıklaması Windows SteadyState Microsoft tarafından geliştirilmiş bir bilgisayar yönetim yardımcısıdır. Özellikle birden çok kullanıcı tarafından kullanılan bilgisayarlarda farklı kullanıcı hesapları için farklı kısıtlamalar yapılmak istenebilir. Windows SteadyState 2.5 size bu konuda görsel arayüzüyle büyük kolaylıklar sağlayacaktır. Aslında windows XP Professsional Edition sürümünde bulunan gpedit.msc komutuyla erişilen grup ilkesi yönetim konsolundan yapabileceğiniz bu ayarları SteadyState programının basit ve anlaşılır arayüzü sayesinde kolayca yapabilmenize olanak sağlamaktadır. Windows SteadyState genel kullanımda DeepFreeze programının yaptığı sistem korumayıda gerçekleştirebilmektedir. Ancak Deep Freeze sadece bilgisayarda değişiklik yapmanıza olanak vermezken; Windows SteadyState her kullanıcı için tanımlanan kısıtlamalar doğrultusunda değişikliğe müsade etmektedir. Örnek olarak Windows SteadyState ile windows update, Anti-Virüs Güncelleştirmeleri ya da diğer kritik program güncellemelerini otomatik olarak yapabilmektedir. Bu işlem için şifre girip programı devre dışı bırakmaya gerek yoktur. Windows SteadyState’nin üstün özelliklerini bunlarla sınırlamak haksızlık olur. Program her kullanıcının kullanabileceği programları sınırlayabilemektedir. Eğer çocuğunuz internet başında fazla zaman geçiriyorsa ya da çok fazla oyun oynuyorsa bu program vasıtasıyla gerekli sınırlamaları yapabilirsiniz. Hatta Windows Steady State ile çocuğunuz için bilgisayar başında nekadar zaman geçirebileceğinide belirlemeniz mümkündür. Süre sonunda bilgisayar otomatik olarak kapanır. Program kullanıcının bilgisayar başında nekadar zaman harcadığını da not etmektedir. İstediğiniz kullanıcıların windows sistem bölümünde yani C: sürücüsünde değişiklik yapmasınınında önüne geçebilirsiniz. Program belirli bir ücret karşılığı satın alabileceğiniz güvenlik kartlartının yaptığı harddisk korumasınıda yazılımsal olarak yapabilmektedir. Kullanıcıların bilgisayarda hiçbir değişiklik yapmasına müsede etmeyebileceğiniz gibi yapılan değişiklikler için bir süre sınırlamasıda tanımlayabilirsiniz. Sürücü gizleme, program sınırlama, oturum sınırlama, internet sınırlama, yetki kısıtlaması ve daha bir çok ileri seviye güvenlik seçeneklerini Windows SteadyState ile düzenleme imkanınız olacak. Birden fazla kişi tarafından kullanılan bilgisayarlar, okul, hastane, internet kafe gibi yerlerde kullanıcıların sistem ayarlarını değiştirmesini engelleyebilir, bilgisayarlara virüs bulaşmasının önüne geçebilirsiniz. Özellikle son zamanlarda popüler olan Flashdisk virüslerinin önüne bu programla geçme imkanınızda vardır. Yapacağınız küçük bir ayarla Flash bellek gibi taşınabilir aygıtlara yazma yetkisini kaldırabilirsiniz. Windows SteadyState kullanıcının işletim sisteminde ve internet ayarlarında yapabileceği değişiklikleri sınırlayarak bilgisayarınızı korumaya yardımcı olur. Registry kayıt defteri koruma, masa üstü koruma, sistem yönetim programlarına erişimi engelleme, başlat menüsü ayarlarına erişimi engelleme, denetim masasına erişimi engelleme, görev yöneticisi kilitleme, internet explorer internet seçeneklerini sınırlandırma, ana sayfa değişimini kilitleme gibi daha bir çok profesyonel ayar yapmanıza yardımcı olur. Programın bilgisayarınızda çalışabilmesi Microsoft Genuine doğrulamasını geçmiş orjinal bir Windows XP ya da Windows Vista işletim sistemine sahip olmanız gerekmektedir. Programın Başlıca Özellikleri * Bilgisayarı virüs, trojan gibi zararlı yazılımlardan korumaya yardımcı olur * Bilgisayarı hacker ataklarından korumaya yardımcı olur * Yetkisiz kullanıcıların Sabit sürücülerde değişiklik yapmasını engeller * Sistem ayarlarını korur * Kullanıcıların kullanmasını istemediğiniz programları engelleyebilir * Kullanıcının internet erişimini engelleyebilir * Kullanıcının erişmesini istemediğiniz internet sayfalarını engeller * Kullanıcıların internet explorer internet seçenekleri ayarları sınırlandırabilir * Kullanıcıların başlat menüsü, denetim masası, grup ilkesi, görev yöneticisi ve diğer yönetimsel araçlara erişimini kısıtlayabilir * Kullanıcı için bilgisayarı kullanabileceği zaman dilimini sınırlayabilir * Harsdiskteki sabit sürücüleri gizleyebilir * Kullanıcının sistem bölümüne yazma iznini kaldırabilir * Kullanıcıların oturum açma şeklini değiştirebilir * Kullanıcı Profilleri şifre ile koruyabilir * Kullanıcı profillerini dışa aktarabilir. Böylece Windows SteadyState yüklü diğer bilgisayarlarda kolaylık sağlar * Yeni Kullanıcı ekleyebilir * Kullanıcıların izinlerini ayr ayrı düzenleyebilir * Otomatik güncellemeleri belirli zaman periyotlarında yapabilir * Kendi otomatik güncelleme scriptlerinizi hazırlamanıza olanak sağlar

7.43

Dekan
Reaksiyon puanı
332
Boot Control

Boot Frozen
Boot Thawed on next
Boot Thawed

En sondaki işaretli. Ona Ok dedim. Ama birşey olmadı.

Boot Frozen seçeneğini işaretle sonra tamama bas. Bilgisayarı yeniden başlattığında aktif çalıştığını görürsün.

Eğer yine çalışmazsa arkadaşların dediği gibi deneme sürümü bitmiş olabillir.

En alttaki programı pasifleştiriyor.

Mia

Asistan
Reaksiyon puanı
1
En alttakini işaretleyip pc yi yeniden başlattım. Ve Uninstall yaptım. Masaüstünde DeepFreeze duruyor ama. Program Ekle Kaldıra baktım onu da kaldırayım diye ama orda zaten yok. Sağ tıklayıp silersem tamamen silmiş olur muyum bu Deep Freeze'i? Uninstall yaptım ve sağ alt köşedeki Deep Freeze ayıcığı yok artık. Masaüstünde var sadece.

mseker32

Asistan
Reaksiyon puanı
3
yazık olmuş. o baş belası programdan format atmadan tam anlamıyla kurtulman çok zor maalesef:(

Mia

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Ama kurtuldum ki şuan. Deep Freeze'e dair eser yok pc'mde... Yanlış bişey mi yaptım acaba?

rocky76

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dostum deepfreze full degılmıs deneme surum bıtmıs.yenıden ındır kr

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Arkadaşlar bana yardım edin deep freeze masa üstünde araç çubuklarının içindeydi ama artık yok ve şu anda deep freeze aktif bilgisayara ne indirirsem bilgisayar kapanınca gidiyor. yardım lütfen.

Strake

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Deep freeze'nin setup varsa silip baştan kurmayı denedinmi?

jwbully

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bi program vardı bunla ilgili. sorunu çözüyordu ya direk

S

SDN Okuru

SDN Okuru
hayır şifreyi girdiğinde 3 tane secenek çıkacak önune boot thawed on next i tıkla orda 1 çıkacak ok de kapat pencereyi sonra biligsayarını resetle açıldıgında düzelir

muro21

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bilgisayarıma yüklediğimiz antivirüs programları bilgisayarımı çok kastığı için Deep Freeze yüklemiştik. Bugün açtığımda Deep Freeze ayıcığının üstünde kırmızı bir çarpı gördüm. Sağ tıklıyorum, sol tıklıyorum. Hiçbir şey olmuyor. Deep Freeze'ime bir haller oldu. Pc'mi açtım kapattım, Deep Freeze çalışmıyor. Antivirüs programı da yüklü değil. Bu şekilde kullanıyorum Pc'mi şuan. Eskisi gibi Deep Freeze'i aktif hale getirmek için ne yapmalıyım? Yardım lütfen!

sınırsız lisanslı deep fireeze

http://turbobit.net/xi48bhv3comm.html

http://hitfile.net/pDV