Dedikodu: Apple Tabletleri Mac OS X İle Gelebilir

Yavuz Şahin-1

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Aplle'ın iPhone ve Macbook Pro'lar arasında bir ürün çıkartacağı haberleri aylardır dolaşıyor. Ama güvenilir kaynaktan gelen bir bilgi beklentileri değiştirebilir.

Daha önce Aplle'ın tableti ile ilgili yaptığımız haberlerimizde ürünün ekran boyutunun 7 ila 10 inç arasında değişeceğini söylemiştik. Ve bu ürünün işletim sistemi muhtemelen iPhone ile aynı olacak. Amerika'daki çok güvenilir bir kaynağımıza göre Apple küçük ekranlı tablet PC'lerin yanı sıra büyük ekranlı tablet PC'lerde hazırlıyor. Bunların ekran boyutları 13 inç ve 15 inç olacak. Bu tabletlerin üzerinde işletim sistemi olarak Mac OS X kullanılacak.
apple11252072724.jpg
Kaynağımıza göre, iki dokunmatik ekran prototipi hazır ve alüminyum kasadan yapılmış. Ürünler iPhone fabrikası ile aynı yerde yaptırılıyor. Ürünlerin üzerinde Mac OS X 10.5 işletim sistemi bulunuyor. Ürünlerin kime yaptırıldığı bilinmiyor. Ama Foxconn firmasının yapmadığı kesin. Daha önce belirttiğimiz gibi 10 inç tablet modeli iPhone OS ile birlikte gelecek. Büyük ekran boyutuna sahip ürünler üzerinde yüksek grafik uygulamaları çalışabilecek. Bu ürünler ARGE için üretilmiş olabilir.
apple21252072748.jpg
:: Bu boyutlar da bir tablet kullanmak ister misiniz?

Yazan: Yavuz Şahin
SDN - http://shiftdelete.net

tolgacakiroglu

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Mac OS X olmayacaksa geçin bence o tableti zaten. Zaten uğraşacaklarını da sanmıyorum özellikleri kısıtlanmış bir Mac OS X için. Kimbilir işletim sistemi Mac OS X olur, fiyatı ve donanımı da iyi olursa belki bir ben de Mac sahibi olabilirim. Gerçi öyle özellikleri olup da ucuza Mac olmaz ya neyse :)

Rom.

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
177
Foxconn yapmasın da kim yaparsa yapsın, güzel bir teknoloji.

spybot

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
630
Evet isterdim güzelmiş..:)

picnic

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
tabiki kullanmak isterim. mac dünyama yeni bir ürün daha sokmuş olurum böylece. ürünlerin biribiri ile uyumu beni her zaman benden almıştır. hayatımı 360 derece saracak sanırım. ayrıca apple'ın asla başka bir işletim sistemi kuracağına inanmıyorum ben.