DECT Telefon İçin Makale İsteği

mesajj

Asistan
Reaksiyon puanı
0

Telekom'un RahaTT kampanyasında özel indirimli ve taksit seçenekleri ile DECT telefon modelleri isteyen abonelere dağıtılıyor.

Dağıtılan telsiz (Dect) telefonların kalitesi, özellikleri, dayanıklığı ve bilhassa piyasa modelleri ile telekomun verdiği ürün modelleri arasında kalite yönünden bir fark var mı?

İşte bu doğrultuda kampanyadaki ürünleri inceleyip, sonuçlarını bizlerle paylaşacağınız bir makâle hazırlayabilir misiniz?

Bu sonuçları bizlerle paylaşırsanız, çok makbule geçer. Sanırım bu makâle kafalardaki bir çok soru işaretini çözebilecektir.

Saygılar.

Telekom RahaTT kampanyası ( Bilgi )

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Videosunu biraz önce çektik. Sanıyorum akşam saatlerinde yayında olur ;) videoda sana da selam göndermeyi ihmal etmedik.

Ugur.pc

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Bana TT kelimesini göstermeyin dostlar :)

Hakkı Alkan

Rektör
Yönetici
Reaksiyon puanı
2,170
Bu sefer videoda da izleyeceksiniz ama Türk Telekom gerçekten güzel bir kampanya yapmış. Söz konusu telefonlarıu yarı fiyatına ve 24 taksit alma şansınız var.

mesajj

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Videosunu biraz önce çektik. Sanıyorum akşam saatlerinde yayında olur ;) videoda sana da selam göndermeyi ihmal etmedik.

Hakkı abi, inceleme videosunu izledim. Tek kelime ENFES, süper olmuş. Daha ne söylenebilir ki....

Çok memnun oldum, hemde videonun başlangıcında nickimi belirtmeniz beni hayran bıraktı. Bu naziklik ve sürpriziniz için çok teşekkür ederim.

Böyle kısa sürede telsiz telefonları getirtmeniz, böyle açıklayıcı bir bilgilendirme sadece SDN'ye yakışır.

Telekomun kampanyasından yararlandım. Telefonları çok güzel...

Rabbim, size hayatınızda hep başarılar nasip etsin.

Saygılarımla...