Decathlon Türkiye’de üretimi arttırıyor!

Bu konuyu okuyanlar

necromancers

Öğrenci
Katılım
16 Mart 2018
Mesajlar
31
Reaksiyon puanı
4
Puanları
8
Yaş
30
Spor ürünleri satışı yapan Decathlon, Türkiye’de üretimini arttırıyor. Bununla birlikte firmanın 2019 sonu hedefi, yüzde 40 yerli üretimi arttırmak olduğunu açıkladı. Ek olarak, 39 ülkede 1364 mağazası bulunan Decathlon’un dünyada 1000’in üzerinde tedarikçisi bulunuyor. 1000'in üzerinde tedarikçisi bulunan Decathlon, Türkiye’de de yerel tedarikçi ağını genişletecek.

Decathlon Türkiye’de neler yapacak?

Türkiye’de Mayıs 2010’dan bu yana faaliyet gösteren Decathlon, hızla büyümeye ve spor tutkusunu yaymaya devam ediyor. Hızla büyümesinin nedeni, profesyonel sporcular tarafından test edilen ürünlerin, en ucuz fiyata kullanıcılara sunulması olarak biliniyor. Ayrıca Decathlon Türkiye İş Geliştirme Direktörü Duygu Kög:" Başarılı iş modelimiz sayesinde daha da hızlanarak 5 yıl içerisinde mağaza sayımızı 70'e çıkaracak ve bizi her açılışta sevgiyle kucaklayan kullanıcılarımıza çok daha yakından spor tecrübesi sunacağız. Türkiye'de bu işe başladığımızda spor pazarı 6% oranında büyürken geçen yıl 13% büyüdü, şüphesiz ki bizim de Decathlon ailesi olarak sporu erişilebilir kılma konusunda pazar büyümesine etkimiz yadsınamayacak ölçüde büyük" diyor.
Decathlon-Türkiye.jpg

Bu sebeple Decathlon, hızla büyümek adına, ürünleri için üreticiler de aramaya devam ediyor. Üretici arayan firmanın hedefi, yerli üretime teşvik ederek, iş istihdamı sağlamak. İş istihdamının, Türkiye'nin her bir yerinde olması da planlanıyor.

Son olarak, Ankara Kent Park, Anatolium AVM, Ankara Ankamall , Ankara Metromall, Forum İstanbul, Marmara Forum Istanbul, Mall of İstanbul, Ataşehir Brandium, Buyaka,Metrocity, Maltepe Ritim İstanbul, İzmir Optimum, Samsun Piazza, Adana Optimum, Mersin Palm City Carrefour, Bodrum Midtown Ortakent, Antalya Muratpaşa, Antalya Terracity, Kocaeli Symbol AVM, İzmir Balçova Ege Park, Çorlu Trend Arena AVM, Antalya Erasta AVM, İskenderun Prime Mall AVM, Bursa Marka AVM, Vadistanbul AVM, Carousel, Torium ve Viaport mağazalarında 70’ten fazla spor dalında her yaş ve seviyeye uygun binlerce ürün bulunuyor.
 
Üst