De Sanctis'ten muhteşem kurtarış!

sonmodel06

Profesör
Reaksiyon puanı
4
Galatasaray'ın yeni kalecisi De Sanctis ilk resmi maçında başarılı kurtarışlarıyla güven verdi. Aykut'un formsuzluğu nedeniyle Skibbe tarafından görevlendirilen De Sanctis Kayserispor'un bir atağında Olembe'nin şutunu çizgi üzerinden büyük gayret göstererek muhteşem bir şekilde kurtardı.

Video için Ligtv.com.tr - VideoHaber - De Sanctis'ten muhteşem kurtarış!

ati1905

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Maçı izledim harika bir kurtarıştı bence ligtv'deki yorumlara baktım hep sıradan bir kurtarışmış gibi yorum yazmışlar...

doesluck

Profesör
Reaksiyon puanı
1
taffarelin arsenal maçında henry nin kafa şutunu çıkardığı pozisyonu hatırlattı..

_taha

Profesör
Reaksiyon puanı
17
ilk kez de sanctisi izliyorum kurtarışlar iyidi. Umarım lig boyunca böyle iyi verim verir.

nyoo

Profesör
Reaksiyon puanı
6
ewt yaa, ister istemez insanın aklına bu adam neden Steaua maçında yoktu dedirtiyor

erol_1982

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Kaleci zaten o tarafa koşuyormuş ellerinin arasına gelmiş sıradan bir kurtarış bana görede.

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
aynı pozisyonu kaç kaleci çıkarabilirdi sizce ?
ben bu pozisyonu atlatabilen bir kaleciye sahip olduğumuz için mutluyum mesela ;)

Edit:

Bu arada istatistiği elime geçmiş bulunmakta :)

De Sanctis
ne yaptı?

Oyunda kaldığı süre: 90
Yediği gol: -
Önemli kurtarış: 1
Gelen geri pas: 14
Tutma: 2
Saha içine çelme: 3
Kornere çelme: -
Taça çelme: 1
Boşa çıkma: -

http://fanatik.ekolay.net/Fanatik/Index.aspx?aType=Detail&Catid=32&Articleid=114378

oguzkhan

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ben De Santcis'i beyendim yan toplarda falan çok iyi zamanlaması var , Aykutda zamanlama hatası var çoğu pozisyonda , yan toplarada hiç çıkamıyo..

ChernobyL

Asistan
Reaksiyon puanı
0
evet sanctis çok iyiydi acaba steau maçında niçin oynamadı bu adam geldi 2 hafta falan oldu skibbe formsuz dedi acaba adam 1 haftada form mu tuttu???
skibbe bu adamı aykut hatalar yapıp gol yediği için oynattı yoksa aykut her kornerde boşa da çıksa ama gol yemese bi sezon oynardı steau maçında aykut sayesinde berabere kaldık ve cl ye giremedik 10 milyon dolar da çöpe atıldı:(
adnan polat ın dediği gibi cimbom un yarısı kadar olamayacak bir takıma elendik

Birkan

Asistan
Reaksiyon puanı
1
:icon_::icon_::icon_:Bu kaleci bence dünya sıralamasında 2. veya 3. ileride göreceksiniz ve bence galatasaray nasıl 1 kaleci aldığını daha yeni gördü yeni anladı inşallah bu kalecide elimizden uçup gitmez

MegaWolt

Profesör
Reaksiyon puanı
42
Kaleci zaten o tarafa koşuyormuş ellerinin arasına gelmiş sıradan bir kurtarış bana görede.

farklı birşey desen şaşırırdım zaten :razz:

ben dün statta izledim maçı, özellikle kaleciye dikkat ettim, gerçektende ne kadar kaliteli olduğunu ortaya koydu. o pozisyonu da her kaleci çıkaramaz, aykut olsa kesin yemiştik golü.

"doesluck" ın dediği gibi arsenal maçındaki pozisyona çok benziyor.

sQl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
çok iyi performans gösterdi dünkü maçta

dead_ghost

Profesör
Reaksiyon puanı
1
bir maç tabiki ölçü değildir umarım dünkü performansını düşürmez hiç.takıma ve taraftara o güveni vermesi lazım dün defans bunu görmüştür bence ;)