• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

De Sanctis gönderiliyor!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan AliA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
G.Saray'da sezon sonu gönderilecek ilk isim belli oldu. 31 kişilik oldukça geniş bir kadroya sahip olan sarı-kırmızılı ekipte, İtalyan file bekçisi Morgan De Sanctis ile sezon sonunda kesin olarak yolların ayrılacağı öğrenildi. Yönetimin, ağustos ayında İspanyol kulübü Sevilla'ya 500 bin euro ödeyerek 1 yıllığına kiraladığı De Sanctis'in, eski kulübü Udinese ile FIFA'lık oluşu sebebiyle bonservisini almaya yanaşmadığı bildirildi. İtalyan kalecinin 2007'de bonservissiz Sevilla'ya geçmesi üzerine sözleşmesindeki opsiyonu kullanan Udinese kulübü, De Sanctis'i FIFA'ya şikayet etmiş, Sevilla da FIFA'ya başvurup geçici sözleşme izni alarak, İtalyan kaleciyi oynatmıştı.

HEM ZAMAN HEM PARA

1,5 yıl kadar önce başlayan ve halen çözülemeyen davanın neticesini bekleyerek zaman kaybetmek istemeyen yönetim, Başkan Adnan Polat'ın talimatıyla De Sanctis defterini kapattı. Geçtiğimiz günlerde Adnan Sezgin, Haldun Üstünel ve Murat Yalçındağ ile bir toplantı yapan Polat, İtalyan kaleciyle ilgili net konuştu. Başkan, 'De Sanctis'in bonservisini almamız zor görünüyor. Davanın sonucunu beklemek bize hem zaman hem de para kaybettirebilir. Şimdiden gelecek sezon için çok iyi bir kaleci transfer etmeliyiz' dedi. Polat'ın bu görüşüne katılan yöneticilerin scout ekibiyle birlikte yeni kaleci arayışlarına başladığı öğrenildi.

KAYNAK

RosenRood65

Doçent
Reaksiyon puanı
0
10 numara kaleci arada sırada hatalar olabilir . Hatasız Kaleci olmaz ;) Bence Gönderilmemeli.

ZorhaK

Rektör
Reaksiyon puanı
265
şakamı bu haber..Çok iyi kaleci de santis..

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Valla ben de beğeniyorum onu. Şu bonservis meselesi de bir halledilse süper olacak.

Rapchy

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
119
Bonservis olayı hallolmadıgı için vaz gecmişler Haldun Üstünel bonservis sorunu çözülene kadar hem zaman hemde para kayıbı olacagı için vaz geçmişti iyi olmus bunu bulan daha iyisinide bulur ve avrupada de sanctis'in yetersiz gelecegini düşünenlerdendim ama bi kaleci alsınlar aykut ve orkun'a kalmayalım

hta1905

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Bonservis bedelini düşürmek için yapılan bir blöf olabilir.Akıllıca bir spekülasyon.

TazzzY

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
275
iyi bi kaleciydi ama gönderiyorlar demek..

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Valla ben beğeniyorum Sanctis'i şu bonservis olayı çözülürse göndermezler.

malatya

Profesör
Reaksiyon puanı
6
orta sahayı geçiremedi daha kaleci vuruşunda..bazen iyi bazen kötü(son maçta yedigi gol orkun kurtarırdı).