Merhaba ddr3 bir anakart alıp 16 gb ram yapsam iyi olurmu sizce işlemci olarak intel 3470 düşünüyorum
H61 anakart almanız gerek ancak pek önermiyorum. Bütçe nedir?Merhaba ddr3 bir anakart alıp 16 gb ram yapsam iyi olurmu sizce işlemci olarak intel 3470 düşünüyorum
8×2 destekliyordesteklemez bence 16gb ram desteklesede olmaz
2200 civarıH61 anakart almanız gerek ancak pek önermiyorum. Bütçe nedir?
H61 anakart almanız gerek ancak pek önermiyorum. Bütçe nedir
ama psu ve kasam var anakart işelmci ram ve ekran kartı alıcamH61 anakart almanız gerek ancak pek önermiyorum. Bütçe nedir
H61 anakart almanız gerek ancak pek önermiyorum. Bütçe nedir?
ne almayı düşünüryorsun işlemci ram ekran kartı8×2 destekliyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
2200 civarı
ama psu ve kasam var anakart işelmci ram ve ekran kartı alıcam
işlemci intel i5 3470 ekran kartı gt710 2 gbne almayı düşünüryorsun işlemci ram ekran kartı
ekran kartı düşük gelirse tavisyen varsa alabilirim 600 liraya kadarne almayı düşünüryorsun işlemci ram ekran kartı
işlemci intel i5 3470 ekran kartı gt710 2 gb
ekran kartı düşük gelirse tavisyen varsa alabilirim 600 liraya kadar
Baya Baya kötü sen gt 1030 yada rx 550 bakişlemci intel i5 3470 ekran kartı gt710 2 gb
ekran kartı düşük gelirse tavisyen varsa alabilirim 600 liraya kadar
İşlemci nasıl ?Baya Baya kötü sen gt 1030 yada rx 550 bak
TeşekürlerBütçeyi aşıyor ama 2.el bulabilirsiniz tahminimce.ASUS Phoenix Radeon Rx 550 2gb 128 Bit Ekran Kartı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
ASUS Phoenix Radeon Rx 550 2gb 128 Bit Ekran Kartı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
işlemci eski olsada yeterli benceİşlemci nasıl ?
Teşekürler
2. el alacağın her H61 anakart 3. nesil işlemciyi desteklemiyebilir. Eğer üzerinde eski bi bios var ise. Ama 2. nesilleri kesin destekler.Buna dikkat et.
gt 710 çok zayıf bi kart. Aldığına değmez. 2. el daha üst seviye kartlara bakmalısın