DC'den az önce birden banlandım.

PİXEL BEY

Asistan
Reaksiyon puanı
45
Discordda arkadaşlarmla konuşurken birden hata aldım hesabınızda olağan dışı bir şekilde şeyler oldğunu tespit ettik dedi yaklaşık 1 yıl öncede discorddan sebepsiz ban yemiştim onada bakmamışlardı ardından yeni mail açtım her şeyimi oraya geçirdim discordda çok aktif olarak kullandığım bir program telefon numarısını girincede kısıtlandınız diye bir yazı çıkıyor lütfen yardımcı olun bugün boost yapacaktım tamda

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Cezalı
Reaksiyon puanı
23,598
Discord hakkında bilgim yok geçmiş olsun. Hesabınızda ne buldukları meraklandırdı beni açığı ?
Geçmiş olsun bidaha.

PİXEL BEY

Asistan
Reaksiyon puanı
45
Discord hakkında bilgim yok geçmiş olsun. Hesabınızda ne buldukları meraklandırdı beni açığı ?
Geçmiş olsun bidaha.
hiç bir şeyde yapmadım bende anlamadım telefon numarası yazıyorum kod gelmiyor bu seferde kafayı yicem bu gidişle o sebepten 2 tane serverım gg oldu biri 150 kişilikti diğerini bugün açmıştım en son 10 kişi vardı :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Geçmiş olsun bidaha.
hiç bir şeyde yapmadım bende anlamadım telefon numarası yazıyorum kod gelmiyor bu seferde kafayı yicem bu gidişle o sebepten 2 tane serverım gg oldu biri 150 kişilikti diğerini bugün açmıştım en son 10 kişi vardı :(

EFI Shell

Süper Moderatör
Süper Moderatör
Reaksiyon puanı
19,256
Discord'da IP ban olmadığı için yeni bir hesap açmanız yeterli.

PİXEL BEY

Asistan
Reaksiyon puanı
45
Geçmiş olsun bidaha.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Discord'da IP ban olmadığı için yeni bir hesap açmanız yeterli.
hesap açmak dert değilde serverlarım vb. şeylerim vardı ona üzülüyorum :(