David Moyes, Galatasaray için İstanbul'da!

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Galatasaray'ın hoca adayı David Moyes İstanbul'a geldi!

manchester_united_o_turku_istiyor13888862470_h1112846.jpg

Galatasaray teknik direktörlük konusunda büyük bir adım attı ve İskoç teknik direktör David Moyes'i İstanbul'a getirdi. Çarşamba günü yönetim kurulu toplantısından "Bir randevum var" diyerek ayrılan Ünal Aysal, yan odada Galatasaray'ın eski yöneticilerinden Haldun Üstünel ile buluşmuştu. Bu buluşmanın perde arkası bugün ortaya çıktı.

Haldun Üstünel temasta olduğu David Moyes'i Galatasaray'la görüşmesi için İstanbul'a getirdi. Daha önce Everton'u çalıştıran, Alex Ferguson'un yerine geçtiğimiz sezon Manchester United'in başına geçen Moyes, ligin bitimine az bir süre kala görevden alınmıştı.

Löw, Klinsmann, Spaletti derken Galatasaray David Moyes'te karar kıldı. Bu durumda Haldun Üstünel'in yoğun çalışmalarının payı var.

Moyes'in bugün ve yarın Ünal Aysal ile seri toplantılar yaparak göreve başlaması bekleniyor.

KAYNAK

SARKAT

Profesör
Reaksiyon puanı
68
Ben iyi bir tercih olduğunu düşünmüyorum

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
David Moyes ile İstanbul’da görüştüklerini doğrulayan Galatasaray Başkanı Ünal Aysal, Doğan Haber Ajansı’na "David Moyes ile bir fikir alışverişinde bulunduk. G.Saray'a gelebileceğini öğrendik. Ancak bizim önceliğimiz değil. Biz hala Alman ekolü üzerinde çalışmamızı sürdürüyoruz.

Ottmar Hitzfeld, Joachim Löw, Jürgen Klinsmann ile temasımız sürüyor. Dünya Kupası'nın gidişatına göre gelecek cevaplar sonrasında teknik direktör arayışımız neticelenecek. Bu konuda acele etmiyoruz. En az 15 gün daha süremiz var." dedi. Radyospor

flood_77

Profesör
Reaksiyon puanı
4
adamların vergisiz para kazanmaları gücüme gidiyor..

Karargaht

Dekan
Reaksiyon puanı
112
Sanırım yokluktan dolayı saçma sapan ilk bulduklarını getiriyorlar.. .

Cimbom bu sezonda fıs olacak gibi.

12kfy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
inşallah gelir.
(bir fenerbahçeli olarak.)

Eric Cartman

Profesör
Reaksiyon puanı
2
En sonunda benimle anlaşabilir Ünal reyiz iş sarpa sardı iyice hayırlısı .