- Reaksiyon puanı
- 351
David Guetta feat. Fergie, LMFAO & Chris Willis - Gettin' Over You
LMFAO
Redfoo ve Sky Blu adlı iki becerikli dj’den oluşan LMFAO son günlerde Hollywood’u sallamakla meşgul. Benim de bayağı başarılı bulduğum electro/hip-hop ikilisi özellikle “I’m In Miami Bitch” ile bayağı nam saldı bile. Öyle ki; hayranları arasında Paris Hilton, Lil’ Kim gibi ünlüler de var. Dikkatlerden kaçmayan; koca koca puntolarla donanmış “I’m In Miami Bitch” yazan, bir salgın gibi Miami’de ve hayranlarının üzerinde görebileceğiniz t-shirt’leriyle Amerika’yı şimdiden alt üst etmeye de başladılar. Bir gün orada, bir gün buradalar... Radyolarda onlar... Çığ gibi yayılan hayran kitleleri ve övülen sahne performanslarıyla yakında isimlerini çok daha fazla duyacağımızın garantisini verebilirim. Myspace sayfaları da bundan nasibini alan en büyük görsel örnek bu arada. Bir buçuk milyondan fazla hit’e ulaştılar.
Şimdilik albümlenmeyen ikilinin en bomba parçaları; “Girl Can’t Help It” ve “I’m In Miami Bitch”. Bu hızla giderlerse çabucak ün yapacaklar ve unsigned kalmaları imkansız gibi geliyor bana. Bunlardan ötürü albüm de pek uzak görünmemekte.
Bu arada Redfoo kişisine ayrı bir paragraf açarak, dikkat çekiyorum. Adam 3 yaşından beri sürekli birşeyler yapmış ya da yer almış. Çalıştıkları arasında; Run Dmc, Black Eyed Peas, The Temptations, Coolio gibi kişiler/gruplar var.
“Yes” ve “La La La” adlı parçalarını pek tutmadım ama az önce yukarıda saydığım iki parçaları ve onlara ek olarak “I’m NOT A WHORE” (“I’m not a whore. But i like to do it” diyerek kendi içinde çelişkiye düşen parçaları) ve “Lil’ Hipster Girl” adlı parçaları ciddi anlamda başarılı electro alt yapılara sahip hip-hop vokallerle süslenmiş, gayet iddialı, başarılı ve de iş yapacak parçalar.