Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba arkdaşlar benim datron tw7 dizüstü bilgisayarımda birden bire 6 tane ekran çıkmaya başladı her biride aynı görüntüyü veriyor. bu neden olabilir yardımcı olabilecek birileri varmı ilginiz için teşekkürler.
ekran kartı, (dahili ekran kartı ise anakart) , sorunlu olabilir. ayrıca bazen lcd ve lcd kabloda aynı problemı doğurur. bios güncellemesi bile çözüm olabilir, ancak bios atarken yanlış bir adım anakartın uçmasına sebep verir, garanti kapsamından çıkarabilir ürünü.
merhaba datron tw7a da aynı sorunu dün yaşadım ekrandaki görüntü dediğin gibi altı adet ve görüntü son derece bozuk görüntü sürekli titriyor ve birbirine karışıyor renklerde oldukça kötü
Sanırım aynı problemle başbaşayız sorunun nedenini hakıkında edindiğin bilgiyi paylaşırsan çok sevinirim
merhaba ben önce bir özel servise verdim anakart tamiri dediler ben bir bios atmayı denedim ekran kartına bios attım düzeldi ama sonra tekrar aynısı oldu.