Datron ve Casper in ortak problemi ekran

yasinclk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba arkdaşlar benim datron tw7 dizüstü bilgisayarımda birden bire 6 tane ekran çıkmaya başladı her biride aynı görüntüyü veriyor. bu neden olabilir yardımcı olabilecek birileri varmı ilginiz için teşekkürler.

The-Ram

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
selamlar,

ekran kartı, (dahili ekran kartı ise anakart) , sorunlu olabilir. ayrıca bazen lcd ve lcd kabloda aynı problemı doğurur. bios güncellemesi bile çözüm olabilir, ancak bios atarken yanlış bir adım anakartın uçmasına sebep verir, garanti kapsamından çıkarabilir ürünü.

yasinclk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkür öncelikler..garantisi yok zaten ürününde biosunuda hiç bir yerde bulamadım

scouttoygun

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba datron tw7a da aynı sorunu dün yaşadım ekrandaki görüntü dediğin gibi altı adet ve görüntü son derece bozuk görüntü sürekli titriyor ve birbirine karışıyor renklerde oldukça kötü :(
Sanırım aynı problemle başbaşayız sorunun nedenini hakıkında edindiğin bilgiyi paylaşırsan çok sevinirim

yasinclk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
merhaba ben önce bir özel servise verdim anakart tamiri dediler ben bir bios atmayı denedim ekran kartına bios attım düzeldi ama sonra tekrar aynısı oldu.