Database oluşturma hakkında (Çözüldü)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan REALOST
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

REALOST

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba , easyphp kurdum

www dizisine vb indirdim upload dosyasının içindekileri attım

phpmyadmini açtım db olusturdum sonra config açtım txt ile

Cok karısık ama ben resimlerdeki gibi yaptım sonra

http://localhost/realost/install/install.php açtım

Warning: vB_Registry::include(C:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\realost/includes/config.php) [function.vB-Registry-include]: failed to open stream: No such file or directory in C:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\realost\includes\class_core.php on line 2533

Warning: vB_Registry::include() [function.include]: Failed opening 'C:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\realost/includes/config.php' for inclusion (include_path='.;C:/Program Files/EasyPHP 2.0b1\php5\pear\') in C:\Program Files\EasyPHP 2.0b1\www\realost\includes\class_core.php on line 2533

Configuration: includes/config.php does not exist. Please fill out the data in config.php.new and rename it to config.php

bunu diyor napıcam lütfen yardım msn

realost@w.cn

Chester Merve

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Valla ben pek bilmem ama ben de zamanında çok uğraştım bununla. Sana ancak ne dediğini söyleyebilirim. Sanırım config.php.new dosyasındaki bazı bilgiler eksik, bunları doldurmanı ve ismini config.php olarak değiştirmeni istiyor. config.php ile ilgili bir adım vardı, hatırlıyorum. O adımı atlamış veya yanlış yapmış olmalısın. Gene de uzman bir arkadaş konuşursa iyi olur.

REALOST

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
teşekkürler uzmanlar msnimi ekleyin lütfen

kramp34

Doçent
Reaksiyon puanı
2
Merve benden önce davranmışsın.

Teşekkürler.

chimera

Dekan
Emektar
Administrator
Reaksiyon puanı
577
Mesaj içeriğinin tamamı kalın karakterlerle yazılmamalıdır ve konu uygun bölüme açılmalıdır.