Dany Nounkeu Beşiktaş'ta!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mazruf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Beşiktaş aradığı stoperi ezeli rakibinde buldu. Siyah beyazlılar, Galatasaray'ın gözden çıkardığı Dany'yi sezon sonuna kadar kiraladı. Siyah beyazlı kulüp satın alma opsiyonuna da sahibi oldu.

danynouenko706.jpg

Ara transfer döneminde savunmaya takviye yapmak için büyük çaba harcayan Beşiktaş, Lescott'tan olumsuz haber gelince Galatasaray'dan ayrılması gündeme gelen Dany'yi kadrosuna kattı.

Beşiktaş, Dany Nounkeu'ya yarım sezonda 600 bin euro garanti ücret, satın alma opsiyonunu kullanırsa Galatasaray'a 1 milyon 800 bin euro bonservis bedeli ödeyecek.

NTV Spor

Galatasaray A.Ş. ile Dany Nounkeu'nun Profesyonel Futbol Takımımıza geçici transferine ilişkin anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, oyuncuya 2013-2014 sezonu için 600.000 Avro garanti ücret ödenecektir.

Şirketimizin 2013-2014 sezonu sonunda futbolcunun federatif haklarını tek taraflı satın alma opsiyonu bulunmaktadır. Bu opsiyon kullanıldığı takdirde transfer bedeli Şirketimizce; 30.06.2014 tarihinde 1.000.000 Avro ve 30.01.2015 tarihinde 800.000 Euro şeklinde ödenecektir.

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=334715

BlackXr

Profesör
Reaksiyon puanı
32
danyi seviyodum ya keşke gitmeseydi :D

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
Dany Antepe gitmiyormuydu ...

Neyse umarım adam gıbı oynar ....

michuozawa

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
493
fena güldüm bu adam beşiktaş defansını duman eder yahu :D

obmann

Asistan
Reaksiyon puanı
2
Allah beşiktaşa kolaylık versin.Allah yardımcıları olsun. :)

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Galatasaray A.Ş. ile Dany Nounkeu'nun Profesyonel Futbol Takımımıza geçici transferine ilişkin anlaşmaya varılmıştır. Buna göre, oyuncuya 2013-2014 sezonu için 600.000 Avro garanti ücret ödenecektir.

Şirketimizin 2013-2014 sezonu sonunda futbolcunun federatif haklarını tek taraflı satın alma opsiyonu bulunmaktadır. Bu opsiyon kullanıldığı takdirde transfer bedeli Şirketimizce; 30.06.2014 tarihinde 1.000.000 Avro ve 30.01.2015 tarihinde 800.000 Euro şeklinde ödenecektir.

http://www.kap.gov.tr/bildirim-sorgulari/bildirim-detayi.aspx?id=334715

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
tüh ya nasıl üzüldüm anlatamam şimdiden özlemeye başladım :lol:

Hello Kitty.

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
104
Beşiktaş'ın satın alma opsiyonunu kullanması dileğiyle dimi [MENTION=63117]friendly[/MENTION] Abi :P

SwateR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
662
Bombalı saat gibidir. Nerede ne yapacağı belli olmaz. Hayırlısıyla kullanın :)

tachyon

Doçent
Reaksiyon puanı
59
Daha önce de söyledim Dany kötü futbolcu değil. Genel anlamda Galatasaray'ın futbol anlayışında hangi defans oyuncusu olursa olsun kritik hata yapma riski var. Bakınız Aurélien Chedjou. Fransa liginin en iyi defans oyuncusu seçilmiş bir oyuncu bile bu defans anlayışında kötü görünüyor.

Artıları: Çok hızlı, geriden bile gelse rakibi yakalayabiliyor, ikili mücadelelerde müthiş bir hırsı var, topu kaptırsa bile rakibi bıktıracak azime sahip.
Eksileri: Hücum gücü çok zayıf, zaten iyi olsaydı Galatasaray bırakmazdı.Zaman zaman kademe hatası yapıyor ancak dediğim gibi bu durum takımın defans kurgusuyla doğrudan alakalı. Geriden topla çıkmasına müsade etmeyeceksiniz, baskı uygulayan takımlara büyük fırsatlar tanıyabiliyor.

pumperking

Profesör
Reaksiyon puanı
3
adamın tek artısı var hızlı.eksileri saymakla bitmez kademe anlayışı sıfır.müdahale yeteneği sıfır dana gibi dalıyor her topa.
gitmesi iyi oldu sene sonunda da gökhan ile takas yaptık mı tamamdır :D

yani bu adam stoper oynayacağına sabriyi stoper yap daha iyi.yetenek olarak eşitler gözümde :D

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Beşiktaş'ta futbol direktörü Önder Özen, Dany transferi sonrası NTV Spor'a açıklamalarda bulundu.

http://www.ntvspor.net/video-galeri/onder-ozen-ntv-spora-konustu

Özen, Lescott transferini şöyle açıkladı: "Lescott ile anlaşmıştık ancak kulübü Manchester City oyuncuyu bırakmadı. Lescott transferi ile Dany transferi arasında bir bağlantı yok. Lescott'u transferi olsaydı biz yine Dany'i alabilirdik.

Biz açıkta 6 kontrat bulunduruyoruz. Önümüzdeki sene istediğimiz oyuncuları alabiliriz. Açıkta kontrat bırakmak üzere kontrat imzaladık.

Ben Cruzeiro'lu Dede'yi çok beğeniyorum. Henrique'ye bayılıyorum Napoli aldı. İmkanlar olsaydı da ben Henrique'yi alsaydım. Dany'ye evet dememizin bir sebebi de şu, Florya'dan kramponlarını alacak, Ümraniye'ye gelecek. Bu ligde 2 buçuk senedir oynamış ve avantajı var.

Dede buraya geldiğinde kıta değiştirecek, ülke değiştirecek, kültür değiştirecek. Bu anlamda da Dany'nin uygun olduğuna karar verdik. Oyuncunun Beşiktaş'ta oynama motivasyonu da etkiliydi. İmkanım olsa Cruzeiro'lu Dede'yi alırım. Napoli'nin aldığı Henrique'ye bayılıyorum.

Dany Beşiktaş'ta oynama motivasyonu yüksek bir oyuncu. Beşiktaş'ta oynamak ve kendisini kanıtlamak istiyor. Rekabet istiyor. "

FATİH TERİM'DEN REFERANS
"Çabuk bir stoper her zaman evliyadır. O adamı da transfer ettiğimizi düşünüyorum. Dany'nin de Beşiktaş'ta oynamak istemesi bir avantaj. Yönetim kurulumuzdaki insanların iş adamı olmasından fazlası taraftar olmaları.

Taraftarın bu transfere nasıl bakacağı konusunda başkanımız beni uyardı. Ancak Bilic ile bu konuyu çok tartıştık. Dany'yi istedi Bilic. Ben de istedim. Ve bu transferi gerçekleştirdik. Fatih Terim ile de konuşuldu bu konu. Bilic, 3 hafta önce Terim ile konuştu, onayını aldı.

Fenerbahçe Yusuf Şimşek'i gözden çıkartmıştı, o kişi birkaç yıl sonra Beşiktaş'ta şampiyonluğun mimarlarından birisi oldu. Galatasaray - Beşiktaş arasındaki hukuka bakmadan, kulübün yapısına bakmak durumundayız. İçinde bulunduğumuz şartları ağlayarak ifade etmiyoruz. Ama içimizde de bir şeyler var. Başımıza gelenleri bir gün anlatırız. O gün isterim ki Galatasaray'dan almayalım, Leverkusen'den alalım."

sporx

Aretios

Profesör
Reaksiyon puanı
3
ne kadarda sevmeyenı varmış la bu adamın bence sizi utandıracak bu adam :D :D

li10sKing

Profesör
Reaksiyon puanı
7
ne kadarda sevmeyenı varmış la bu adamın bence sizi utandıracak bu adam :D :D

bence çok iyi oyuncuydu sırf yabancı kuralına kurban gitti gibi.. tek eksiği ergün penbe soğukkanlılığı var ve top kaptırıp gereksiz gol yemenize sebep oluyor...(ergün penbe kaptırmazdı :D )

hızıracil

Doçent
Reaksiyon puanı
4
geçmiş olsun beşiktaş her maçta penaltı yaptırır artık

mazruf

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
1,117
Önder Özen haklı çıkar inşallah.

soner23

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
62
Başka adam bulamadık mı bu nedir ya çöpçülüğe devam aferin Fikret Orman ne farkın kaldı Demirören den.

Ay Parçası

Profesör
Reaksiyon puanı
27
FATİH TERİM'DEN REFERANS"Çabuk bir stoper her zaman evliyadır. O adamı da transfer ettiğimizi düşünüyorum. Dany'nin de Beşiktaş'ta oynamak istemesi bir avantaj. Yönetim kurulumuzdaki insanların iş adamı olmasından fazlası taraftar olmaları.

Bu adam mı evliya güldürmesin bizi bu fatih hoca ya şaka yapıyor yada işi bilmiyor bu adamın her oynadığı maçta defans tehlike içinde oluyo yani fünyyesi çekilmiş patlaya hazır bir bomba

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
1 taşla 2 kuş vurmak böyle bir şey sanırım. :P

AliA

Ordinaryüs
Emektar
Reaksiyon puanı
530
Dany: İlk hedefim kendimi Beşiktaş'ta gösterip, yeniden sarı-kırmızılı formayı sırtıma geçirmek.

Sabah