- Reaksiyon puanı
- 2
Merhabalar, iyi günler
Android Programlama isi ile ilgiliyim, ve başarılı yada başarısız bir uygulama geliştirmek istiyorum.
Bir Fikrim var, İnternet'de sürükle bırak ile yapılan siteler gördüm hatta denedim lakin emin olamadım.
Bir sehirin çevirim dışı bir travel guide hazirlamak istiyorum.
Bunun için ne yapmam gerektiği , nasıl olduğu hakkında bi araştırma yaptım ancak halen kafama oturmayan noktalar oldu
Yardımcı olabilecek , nerden başlamak gerektiğini anlatabilecek bir arkadas var ise şimdiden teşekkürler.
1. Sürükle bırak uygulama siteleri ile uygulama hazırlanırken bir sorun olurmu ?
2 surukle birak applerde Admob reklamları alabilirmiyim
3. Kültür sanat turizm ve benzeri aktiviteleri olan bir şehrin çevirim dışı veya online gezilecek yerlerin listesinin ve sosyal medya baglantili fotograflarinin (instagram ,ficklr veya google pics den cekebilecek)
öneriler, yorumlar,
sosyal medya üzerinden kayıt olunabilen
Müze , gece kulübü vb. Listesine göre hazırlatmak istersem kaça malolur ?
4. 3 dekileri kendim hazırlamam ( kod bilmiyorum ) ne kadar sürer ?
Herkese tekrardan iyi forumlar
Android Programlama isi ile ilgiliyim, ve başarılı yada başarısız bir uygulama geliştirmek istiyorum.
Bir Fikrim var, İnternet'de sürükle bırak ile yapılan siteler gördüm hatta denedim lakin emin olamadım.
Bir sehirin çevirim dışı bir travel guide hazirlamak istiyorum.
Bunun için ne yapmam gerektiği , nasıl olduğu hakkında bi araştırma yaptım ancak halen kafama oturmayan noktalar oldu
Yardımcı olabilecek , nerden başlamak gerektiğini anlatabilecek bir arkadas var ise şimdiden teşekkürler.
1. Sürükle bırak uygulama siteleri ile uygulama hazırlanırken bir sorun olurmu ?
2 surukle birak applerde Admob reklamları alabilirmiyim
3. Kültür sanat turizm ve benzeri aktiviteleri olan bir şehrin çevirim dışı veya online gezilecek yerlerin listesinin ve sosyal medya baglantili fotograflarinin (instagram ,ficklr veya google pics den cekebilecek)
öneriler, yorumlar,
sosyal medya üzerinden kayıt olunabilen
Müze , gece kulübü vb. Listesine göre hazırlatmak istersem kaça malolur ?
4. 3 dekileri kendim hazırlamam ( kod bilmiyorum ) ne kadar sürer ?
Herkese tekrardan iyi forumlar