DandikMail.Com Spama Hayır

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan OnLT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
Bazen üye olmamız zorunlu olan forumlara mail adresizi veririz ve spam mesajlar gelmeye başlar. Dandikmail.com dan alacağımız maille üye olmamız zorunlu olan forumlara 15 dakikalığına aldığımız mail adresimizi veriyoruz. ve gelen onaylama linkine tıkladıntan 15 dk sonra mail adresi kendini imha ediyor :D
Ücretsiz Geçici Email Adresi - Bedava Anti Spam Eposta
Konunun hiçbir reklam amacı yoktur.Sadece ben kullanıyorum siz de kullanın mantığıyla açılmıştır.

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
Özür dilerim o zaman görmedim.

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
tamam hatırlanması iyidir görmeyenlerin işine yarar :D

Finix

Daha mükemmel bir Troy
Reaksiyon puanı
2,285
Dandik mail :D

alaaddinbas3435

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
dandikmail oldukça kullanışlı bir site.

gereksiz maillere ve mail kirliliğine son.

teşekkürler.

sdelta

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Bir çok site yasaklar şimdi @dandikmail girince kabul etmez o domaini :) Ona nasıl bi cozum bulacak ?

Turab Garip

Dekan
Emektar
Reaksiyon puanı
181
Evet siteler bu tür adresleri yasaklıyorlar. O yüzden en güzel çözüm, Yahoo'nun AddressGuard özelliğini kullanmaktır.

Diyelim ki isminiz@yahoo.com şeklinde her zaman kullandığınız bir adres var. Buradan mail ayarlarına girerek AddressGuard'a tıklayın. Burada iki adımda uydurma bir adres üretmenize imkan sağlıyor.

Örneğin "test5683-shiftdelete@yahoo.com" gibi. Bu adresi oluşturduktan sonra bir siteye bu adresle üye oluyorsunuz ve oraya gelen mailler isminiz@yahoo.com adresinde daha önceden ayarlamış olduğunuz klasöre geliyor. Sonra isterseniz uydurma adresi silebiliyorsunuz veya gerçek adresinizi belirtmeden mailleri almaya devam edebiliyorsunuz.

rdrqz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Sinir oluyorum linkleri görmek için lütfen üye olunuz yazan sitelere çok şahane olur böyle mail kullanmak. Bu durum için bir argo söz kullanmak isterdim ama kurallar elvermiyor. :)