Damla çentikli (Water Drop Notch) telefonlar

Bartu_24

Asistan
Reaksiyon puanı
29
Selam. Geçenlerde babamın telefonuna format attım ve kurulumu yaptım Ve babamın telefonu damla çentikli bir telefon ilk kez damla çentikli bir telefon kullandım. Yahu okadar hoşuma gitti ki anlatamam hakikaten bayıldım. Hani bazıları küçük telefon sever, bazıları iphone takıntılıdır ya, benimki de o hesap.
Uzun lafın kısası bas baya damla çentikli telefon almak istiyorum nasip olursa. 3000 - 3300 tl bandında damla çentikli cihaz önerir misiniz? Oyun oynuyorum genel olarak. Durum yukarıda yazdığım gibidir. Şimdiden teşekkürler (babamın telefonu samsung a10)

(Evo)lution

Dekan
Reaksiyon puanı
5,639
Selam. Geçenlerde babamın telefonuna format attım ve kurulumu yaptım Ve babamın telefonu damla çentikli bir telefon ilk kez damla çentikli bir telefon kullandım. Yahu okadar hoşuma gitti ki anlatamam hakikaten bayıldım. Hani bazıları küçük telefon sever, bazıları iphone takıntılıdır ya, benimki de o hesap.
Uzun lafın kısası bas baya damla çentikli telefon almak istiyorum nasip olursa. 3000 - 3300 tl bandında damla çentikli cihaz önerir misiniz? Oyun oynuyorum genel olarak. Durum yukarıda yazdığım gibidir. Şimdiden teşekkürler (babamın telefonu samsung a10)
Damla çentikli Redmi note 9 pro var bu fiyata.

Son düzenleme:

Bartu_24

Asistan
Reaksiyon puanı
29
Realme 7 var o fiyata. Tasarım uğruna kötü cihaz almayın derim.
Hocam baktım da realme 7 de birkaç eksik var muadillerinde olan. 1- kızıl ötesi yok
2- yüksek fps li yavaş çekim yok
3- tasarım çok kötü
4- cam kapak yok
5- gorilla glass 3 var 5 değil
6- mediatek işlemcisi var 1.5 sene sonra antutusu 300.000 den 240.000 e düşer.

Yani hocam realme 7 alt - orta seviye bir cihaz hemen hemen. Tabii yanlış bakmadıysam çünkü epeyden bakmadım da belki yanlışım vardır kusuruma bakmayın.

Laufeyson

Rektör
Reaksiyon puanı
13,029
Hocam baktım da realme 7 de birkaç eksik var muadillerinde olan. 1- kızıl ötesi yok
3- tasarım çok kötü
4- cam kapak yok

Yani hocam realme 7 alt - orta seviye bir cihaz hemen hemen. Tabii yanlış bakmadıysam çünkü epeyden bakmadım da belki yanlışım vardır kusuruma bakmayın.
1- Evet yok ama çok önemli değil bence
2- 720/240 fps 1080/120fps
3- Kişiden kişiye değişir
4- Kılıf taktıktan sonra anlamı yok zaten
5- Ekran koruyucu ve kılıf
6- Antutu puanları önemli değil.

Bartu_24

Asistan
Reaksiyon puanı
29
Bu bütçede damla çentikli iyi bir cihaz yok. @Umut Çelik adlı arkadaşın dediği gibi realme 7 öneririm.
Hocam baktım da realme 7 de birkaç eksik var muadillerinde olan.
1- kızıl ötesi yok
3- tasarım çok kötü
4- cam kapak yok

Yani hocam realme 7 alt - orta seviye bir cihaz hemen hemen. Tabii yanlış bakmadıysam
Mesaj otomatik birleştirildi:

1- Evet yok ama çok önemli değil bence
2- 720/240 fps 1080/120fps
3- Kişiden kişiye değişir
4- Kılıf taktıktan sonra anlamı yok zaten
5- Ekran koruyucu ve kılıf
6- Antutu puanları önemli değil.
1- tamam kızıl öteai olmasa da olur
2- yüksek fps derken npte 9 pro daki gibi 960 fps 'i kastetmiştim.
3- o konuda haklısınız.
4- ama en azından arada bir kılıfı çıkarıp kullanıyorum o yüzden önemli demiştim.
5- o konuda haklısınız.
6- e hocam neye göre belirliyeceğiz; oyun performansını, genel performansı, rakipleriyle arasındaki güç farkını ??

Son düzenleme:

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Çentiğe çok takılmayın ha damla olmuş ha nokta olmuş fark etmez bence ama yine de benim için çok önemli derseniz ya Realme X2 ya da Redmi Note 8 Pro alacaksanız. Çentik kriteri olmasaydı Poco X3 önerirdim.

Bartu_24

Asistan
Reaksiyon puanı
29
Çentiğe çok takılmayın ha damla olmuş ha nokta olmuş fark etmez bence ama yine de benim için çok önemli derseniz ya Realme X2 ya da Redmi Note 8 Pro alacaksanız. Çentik kriteri olmasaydı Poco X3 önerirdim.
Arkadaş bu bütcede çentikli cihaz yok demişti note 8 pro kullanan halam var inanın şarjı, babamın a 10 undan daha kötü. Telefonu aldığına lanet ediyor resmen her yeri sıkıntı telefonun. Oyüzden x2 ye de param yetmediğinden çentiği rafa kaldırdık hocam. Realme 7 düşünüyorum yada note 9 pro

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Oyüzden x2 ye de param yetmediğinden çentiği rafa kaldırdık hocam. Realme 7 düşünüyorum yada note 9 pro
Poco X3'ü neden düşünmüyorsunuz? Arasında kaldığınız iki cihazdan da daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Bartu_24

Asistan
Reaksiyon puanı
29
Poco X3'ü neden düşünmüyorsunuz? Arasında kaldığınız iki cihazdan da daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Poco arkası titriyor plstik kapağın içindeki boş alan yüzünden. Zaten yazılımı da tasarımıda sorunlu (bana göre). Ben 9 pro ile realme 7 arasında kaldım.

Cvnmrt

Dekan
Reaksiyon puanı
3,942
Poco arkası titriyor plstik kapağın içindeki boş alan yüzünden. Zaten yazılımı da tasarımıda sorunlu (bana göre).
Arka kapağın titreme olayı Realme 7 Pro'da da oluyor bence bu bir sorun değil ama bundan rahatsız olan çok kişi var. Yazılımı sorunlu, alınmaz değil çok kez yazdım.
Ben 9 pro ile realme 7 arasında kaldım.
İkisi arasından Realme 7'yi tavsiye ederim.