Dalgınlık İşte...

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan emelden
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
Hani kimi zaman dalgınlıklarımız olur...

Sabah işe yetişmeliyim diyerek tam çıkmak üzereyken tatil olduğunu anımsayıp söylenerek geri dönmek gibi gününüzü zehir eden dalgınlıklarınız var mı? :D

Sanırım ben bu olayları çok yaşıyorum. :stuart:
Nedir yaşadığınız ve dalgınlık iştee dediğiniz, hatırlayınca hala güldüğünüz anılarınız? :innocent:

_taha

Profesör
Reaksiyon puanı
17
Oo0o saymakla bitmez :D birde benim gibi unutkan biri! :)

onursevim

Profesör
Reaksiyon puanı
62
Çoraplarımı giymeye diye girdiğim odadan su içip çorap giymeden çıkabiliyorum :D yada gerekli olan bi pc parçasını almaya diye teknik odama girip çalışma masamda bulunan üzümden yiyip parçayı almadan çıkıp gidebiliyorum :d tam dış kapıyı kapayınca aklıma gelmesi ve anahtarımın diğer pantolunun cebinde olması gibi:D

мυяαт

Asistan
Reaksiyon puanı
1
bigün pazarda yürürken, çadırları ayakta tutan direkler oluyo ya; ona çarpmıştım:D

titanyum

Profesör
Reaksiyon puanı
7
gece kız arkadaşına iyi geceler demek için telefon açarken çok uyuya kaldım telf. çalma esnasında yani 10-15 sn içinde nasıl uyur insan yaaa :D

OnLT

Dekan
Reaksiyon puanı
149
Kendime yeni bir mail adresi alırken şifreyi 2 kere yanlış yazıp sonra şifremi unuttum'a tıklayıp, gizli sorumu da unutabilen tek insanım sanırım :D

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
geçen chimerann doğumgününü kutluyodum sonra laf lafı açtı ben senden büyükmüyüm acaba sen hangi ay doğumlusun dedim

o da ee sabahtan beri doğumgünümmü kutluyosun ya dedi :)

genelde dalgınken yemek yapmaya çalışıyosam sırayı karıştırıyorum yağ koymadan patatesleri koymak gibi
yada soğuk suya makarna koymak gibi

emelden

Dekan
Reaksiyon puanı
8
corpuscallosum, bombasın yaa... :D

findukfaresi

Dekan
Reaksiyon puanı
73
saol emel
genelde ders çalıştığım günler böyle oluyo

yarışçı

Profesör
Reaksiyon puanı
9
cep telefonuyla konuşurken cep telefonumu arıyordum bir keresinde

buraqq

Profesör
Reaksiyon puanı
6
bir keresinde 3 cm kar yağmıştı. 3 gün gitmedmiştim.. :)

bjk_ayse

Profesör
Reaksiyon puanı
1
gözlüğüm gözümdeyken gözlük ararım genelde

Chester Merve

Profesör
Reaksiyon puanı
1
Atletle dışarı çıkmak gibi. :D:D Annemin arkamdan gülüşünü hala hatırlarım dün gibi. :D

Sınava giderken çalışma kağıtlarını yanına alıp, kalem silgi almayı akıl edememek.. :D

Kontör olmadığı halde sevgilisini çaldırmaya çalışmak, çalmadan kapandığı için sevgilisinin telefonu kapalı sanıp küfür dolu bir mesaj atmak. Mesaj gitmeyince jetonu düşmek gibi.. :D:D

Daha saysam bitmez. :D Çok dalgınım yaa. :D Ha bir de aklıma geldi. Bir keresinde okulda puding yapıyorduk. :D Kollarımı sıyırmış, mikserle pudingi karıştırmaya hazırlanıyordum. Alet son hızda çalışırken onun hala çalıştığını unutup :D, aşağı doğru kayan sıyırdığım gömleğim tekrar yukarı doğru sıyrılsın diye kolumu havaya kaldırıp sallamam ortalığı savaş alanına çevirmişti. :D:D

regedit

Profesör
Reaksiyon puanı
1
dalgınlık - monotonluk :fever:

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
gözümde olan gözlüğü "ulan gene nereye gittin ayağın mı varr be mübarek?!" diye bağıra çağıra aramalarım sonra e gözlük gözündeee dediklerinde hönk o.O diye kalışımlarım

telefonda kulaklıkla konuşurken uyuz olduğum birinden mesaj gelmişse hışımla mesajı artistik bi tek dokunuşla kapama çabalarım sonucunda no tuşu ile tlfu arkadaşın yüzüne kapamalarım

alt yazı indirmek için açmış olduğum pcyi oraya uraya bakıp "amaaan" diyerek alt yazı indirmeden kapatıp, kapandıktan sonra alt yazının aklıma gelişleri

fiyat sormak için aradığım firmaya ürünün fiyatını sormadan telefonu kapatmalarım

üffff daha çok var emel sorma böyle şeyler yaa rezillik :D