Dahili uydu alıcısına biss girme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Asylum
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Asylum

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar Samsung ue46es6340 dahili uydu alıcılı tv de ntv sporu izleyemiyorum bazen şifrelendiği için internette biraz araştırdığımda dahili uydulara biss girilmiyor diyorlar fakat konuların neredeyse hepsi 2011 de açılmış belki değişmiştir dedim bilgisi olan varsa yardımcı olabilir mi şimdiden teşekkürler.

Asylum

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Cevabı bilen yok mu hiç?

friendly

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
671
Samsung ve Lg televizyonlardaki dahili uydu alıcılarına biss girilemiyor..
Yetkili servisi arayıp belki güncelleme geldi mi diye bilgi alabilirsiniz diyeceğim ama hiç sanmıyorum.

mendocino

Rektör
Reaksiyon puanı
81
dahili uydu alıcılı tvlerin çoğunda biss özelliği yok, vestelin bir iki modelinde vardı galiba o kadar. Biss için ekstra uydu alıcı lazım muhtemelen.

Asylum

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Peki çok teşekkür ederim cevaplarınız için ayrı uydu alıcım var ama takmak istemedim artık mecburum.

Karargaht

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
112
Biss girme yeri yoksa (ki %90 yoktur) benim yaptığım gibi sadece maç için ayrı bir alıcı takman gerekir. Ancak yeni nesil tv'lerde muhtemelen hepsi olacaktır. Tv'nin resmi sitesinden güncellemeleri takip etmende yararına olur. Biss için demiyorum, güncellemeler tv'yi stabil hale getiriyor.

Asylum

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Yok galiba ya biraz araştırdım bulamadım aslında yaptıkları çok saçma bence o kadar para veriyorsun biss giremiyorsun.